Via 4GL naar aPaaS
Het zijn de mensen die het doen

Wat doet Synobsys?

Al meer dan 20 jaar businessapplicatie ontwikkeling

De keuze om middelen (tools) in te zetten bij businessapplicatie ontwikkeling maakte Synobsys al meer dan 20 jaar geleden. Met deze tools kunt u op visuele wijze businessapplicaties definiëren, waarna het platform de sourcecode automatisch genereert. Hiermee hoeft u niet tot in detail de technische specificaties te definiëren, wat u veel tijd bespaart. OutSystems en Mendix zijn voor Synobsys dé middelen voor de invulling van de details voor businessapplicatie ontwikkeling. Tools die hun sporen verdiend hebben en door de gerenommeerde onderzoeksbureaus Gartner en Forrester hooggewaardeerd worden in hun kwadranten.

Digitale transformatie

Het is geen keuze meer of uw organisatie mee doet aan de digitale transformatie. Uw organisatie heeft alleen bestaansrecht in de toekomst door de voordelen van het digitale tijdperk op de juiste manier te benutten. Wij denken graag met u mee hoe deze transformatie het beste kunt doorlopen.

lees verder

Korte time-to-market

Door alle technologische veranderingen, die elkaar in steeds sneller tempo opvolgen, is het van groot belang de doorlooptijd van uw project zo kort mogelijk te houden. Door de kennis en expertise van Synobsys zijn wij in staat uw applicatie met een korte time-to-market te ontwikkelen.

lees verder

Mobile first

Applicaties moeten steeds vaker ook beschikbaar zijn op mobiele devices. Sterker nog, in veel gevallen worden deze devices het eerste middel waarmee een applicatie ingezet wordt. Onze experts kunnen u goed adviseren waar uw mobile first applicatie aan moet voldoen.

lees verder

Maatwerk businessapplicatie ontwikkeling

Alle applicaties die Synobsys voor u op maat ontwikkelt gaan uit van het vraagstuk binnen uw organisatie. Onze technische experts adviseren u graag bij uw maatwerk businessapplicatie ontwikkeling

lees verder

Legacy systemen ontsluiten

Legacy systemen hebben het imago verouderd, log en moeilijk te onderhouden te zijn. Vaak zorgen deze systemen voor de ondersteuning en afhandeling van het primaire proces van uw organisatie. Deze systemen bevatten dus nog veel waarde. Een hybride-model biedt uw organisatie kansen als u uw legacy systemen wilt ontsluiten.

lees verder

Bimodal met ERP

Bimodal werd ontwikkeld door Gartner als methode voor het omgaan met het spanningsveld binnen IT tussen stabiliteit en innovatie. Nu veel organisaties kiezen voor digitale transformatie een actueel thema. Digitale transformatie vraagt immers om veel innovatie, een korte time-to-market en een agile aanpak. Allemaal kenmerken die een uitdaging vormen voor uw bestaande backend ERP-systemen. Synobsys kan u helpen met uw bimodal IT-software ontwikkeling.

lees verder

Trots op onze samenwerkingen

Klantenoverzicht

Monuta

Monuta maakt gebruik van de producten van Synobsys. Middels het ‘doe het samen’ concept ontwikkelde Synobsys met behulp van de software ontwikkeltools het volledige verzekeringssysteem. Het systeem, dat het primaire proces van Monuta verzekeringen ondersteunt, was van essentieel belang voor de sterke groei die de organisatie doormaakte.

ABN AMRO

Al vanaf de oprichting maakt ABN AMRO Clearing gebruik van de producten en diensten van Synobsys. De kern van het Clearingsysteem werd ontwikkeld en groeide mee met de explosieve groei van het aantal beurstransacties door de jaren heen.

Accell Nederland

Accell koos ervoor de producten en diensten van Synobsys in te zetten om het volledige ERP-systeem als maatwerk te laten ontwikkelen. Accell ICT is daarmee dé provider van de businesssystemen voor een groot deel van de groep organisaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

Kennismaken met Synobsys? Bel 010 458 55 32

© Synobsys     Design: Embassy of Brands®

Volg ons