Applicaties op het iSeries computersysteem
Synobsys digitaal dichter bij uw klant

Het gebruik van het iSeries computersysteem

Wanneer de business applicaties van uw organisatie jaren geleden ontwikkeld zijn, is de kans groot dat deze op het iSeries computersysteem van IBM draaien. Deze machine was voorheen zeer populair voor de ontwikkeling van business applicaties, waardoor er nog steeds veel applicaties van organisaties op dit betrouwbare systeem draaien. Het iSeries computersysteem is echter vrij gesloten, waardoor de business applicaties op dit systeem lastig te onderhouden of aan te passen zijn.

Er is immers specifieke kennis vereist voor de ontwikkeling van applicaties op dit computersysteem. In een snel veranderende wereld is deze afhankelijkheid gevaarlijk voor organisaties. Als u niet snel kunt anticiperen op de veranderende wensen van klanten, kunt u een achterstand op uw concurrentie oplopen.

Wilt u ook uw iSeries (laten) ontsluiten?

Hulp bij de ontsluiting van iSeries applicaties

Voor veel organisaties blijkt het behoorlijk lastig te zijn om de iSeries applicaties te ontsluiten en zo aan te sluiten op andere, niet iSeries, applicaties. Om dit te vereenvoudigen zijn er moderne aPaaS-platformen als OutSystems en Mendix beschikbaar.

Met een dergelijke platform is het heel eenvoudig om business applicaties en mobiele applicaties op te bouwen, zonder dat u veel kennis nodig heeft van de nieuwe programmeertalen. Deze platformen zijn namelijk specifiek gericht op low-code development voor IT-afdelingen. Synobsys kan u helpen bij de ontsluiting van uw iSeries applicaties om een achterstand op uw concurrentie te voorkomen. 

Migratieplan voor legacy systemen

Legacy systemen zijn systemen waarvan de technologie verouderd is. Deze systemen dienen in veel gevallen echter nog wel bepaalde bedrijfsprocessen, waardoor het niet mogelijk is om de applicaties of systemen volledig af te stoten. De consultants en ontwikkelaars van Synobsys ontsluiten legacy systemen voor uw organisatie, door u te adviseren over een mogelijk te volgen migratieplan.

Zo wordt het in de toekomst makkelijker om uw business applicaties en mobiele applicaties die voorheen op iSeries computersystemen draaiden te onderhouden of verder uit te breiden.

Benieuwd hoe Synobsys uw bedrijfsprocessen helpt optimaliseren? 

Aanmelden nieuwsbrief