Blog

Digitale transformatie, low code ontwikkeling, een korte time-to-market, allemaal kreten die je tegenwoordig veel hoort. En waar je als bedrijf ook iets mee moet, wil je de zakelijke boot niet missen. Maar wat moet je ermee? Pim van Westen – Algemeen Directeur bij Synobsys –  geeft zijn visie daarover en beschrijft in heldere, vlotte taal de verschillende vraagstukken die hij tegenkomt bij klanten.

Keuze platformen cruciaal bij low-code app ontwikkeling

15 mei 2018

Low-code applicatie ontwikkeling en webdevelopment is zeer gewild. Vooral door de behoefte aan een korte time to market en agile app ontwikkeling. Dankzij low-code platformen zoals OutSystems is zelf programmeren minder vaak nodig. Zeer waardevol bij een digitale transformatie. Maar wat is het juiste platform?

Meer lezen

Vergeet rol IT niet bij digitale transformatie

26 april 2018

Veel organisaties zijn momenteel sterk in de ban van hun digitale transformatie. Ze vinden zichzelf opnieuw uit, veranderen bedrijfsprocessen, gaan agile werken en aan de slag met nieuwe applicaties. De digitalisering is belangrijk, maar ook ingewikkeld. Er zijn voor de digitale transformatie op veel verschillende gebieden beslissingen en maatregelen nodig. Daardoor kunnen al snel belangrijke schakels vergeten worden. Opvallend genoeg sneeuwt de rol van IT hierbij vaak onder.

Meer lezen

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

© Synobsys     Design: SchutDesigns

Volg ons