Digitaliseren & Optimaliseren

Het digitaliseren en optimaliseren van werkprocessen is de kern van ons werk als ontwikkelaar van business applicaties. Wij helpen organisaties – vooral MKB bedrijven – met alle onderdelen van hun digitale transformatie. Dat doen wij ook met advies en door het delen van kennis. Onze blogs geven informatie en achtergronden over succesfactoren, knulpunten en oplossingen bij de digitale transformatie.

Slim innoveren met een legacy systeem?

Belangrijke tips en een stappenplan vind je in onze whitepaper en blogs!

Blog 2 - Processinnovatie

Innoveren met verouderde IT hoeft geen probleem te zijn

Wanneer je als bedrijf moderne technologie wilt benutten om te innoveren – bijvoorbeeld met handige apps voor medewerkers of klanten – moet de IT-omgeving daar wel klaar voor zijn. 

Meer lezen
Synobsys Consultancy BV Blog Defenced Blog 1 Overzicht

Houd low-code applicaties veilig met security monitoring

Goede applicatiebeveiliging wordt steeds belangrijker bij softwareontwikkeling. Veilig bouwen én veilig (onder)houden zijn belangrijke aandachtspunten. 

Meer lezen
blog-6-low-code-in-vijf-smaken

Procesinnovatie: wat zijn jouw ‘key’ werkprocessen? 

De digitale transitie van bedrijven draait voor een groot deel om procesinnovatie. Anders dan vaak gedacht wordt, blijkt dit ook drie keer belangrijker voor het succes van organisaties dan productinnovatie (R&D). 

Meer lezen
Themablog 5 - SKG - Synobsys

Financiële dienstverlener SKG blij met low-code ontwikkelproces

Omdat de eigen software van financiële dienstverlener SKG uit Gouda verouderde, laat de organisatie een compleet nieuw softwarepakket ontwikkelen. 

Meer lezen
Synobsys Management BV Campagne 'Low code in 3 smaken' blog 4 post3 zondertemplate

Software ontwikkelteam laten excelleren? Let op deze aandachtspunten!

Hoe kun je een software ontwikkelteam laten excelleren? Dit is altijd dé uitdaging voor Scrum Master Olivier van Westen (29). 

Meer lezen

Software moderniseren veel eenvoudiger met low-code

Software moderniseren is een belangrijke uitdaging in veel bedrijven. Bijvoorbeeld omdat zij verouderde legacy software hebben, maar ook door de steeds snellere ontwikkeling van technologie en de behoefte aan meer efficiëntie en productiviteit. 

Meer lezen

Meer weten over dit onderwerp?

Benieuwd hoe Synobsys uw bedrijfsprocessen helpt optimaliseren? 

Aanmelden nieuwsbrief