OutSystems MVP blogs

Als dedicated OutSystems-partner heeft Synobsys een van de wereldwijd schaarse OutSystems MVP’s in huis. De titel MVP (Most Valuable Professional) wordt door OutSystems verstrekt aan personen die veel waarde toevoegen in de OutSystems community. Dat is belangrijk voor ontwikkelaars, onze klanten en andere OutSystems gebruikers. In zijn blogs deelt onze MVP Paul Schmeddes voorbeelden, praktische instructies en tips over bijvoorbeeld kwaliteit en veiligheid.

Legacy systemen vervangen opent nieuwe wegen

Belangrijke aandachtspunten, tips en achtergronden vind je in onze nieuwe blogs of je hoort ze in de podcast! 

OutSystems expert developer

Vier alternatieven voor statische entiteiten in OutSystems

Een goed uitgangspunt bij softwareontwikkeling is dat developers geen vaste waarden in hun code gebruiken. Als dit wel gebeurt (hard-coding) is het moeilijker om de uiteindelijke code goed te onderhouden.

Meer lezen

Handleiding voor beveiliging OutSystems runtime omgeving

Goede beveiliging van softwareapplicaties is essentieel. Voor de bescherming van de runtime omgeving in OutSystems heeft onze eigen MVP (Most Valuable Professional) Paul Schmeddes een handleiding gemaakt.

Meer lezen

Hoe helpt low-code de technical debt voorkomen?

De technical debt bij applicatieontwikkeling wordt een steeds grotere bedreiging voor het innovatievermogen en IT-projecten bij organisaties. 

Meer lezen

Voorkom bedreigingen van de veiligheid bij het verzenden van berichten vanuit OutSystems applicaties

Bij het ontwikkelen van applicaties moeten we ons bewust zijn van veiligheid en ieder risico op het ontstaan van veiligheidsproblemen vermijden.

Meer lezen

Variaties op patterns van
External Core Services in de praktijk

Bij het inpassen van OutSystems in je Enterprise-architectuur word je geconfronteerd met de uitdaging hoe je de Enterprise data moet integreren in je OutSystems applicatie.

Meer lezen

Best practices voor het ontwikkelen van OutSystems apps van hoge kwaliteit

Wanneer je een OutSystems Mobile of Webapplicatie creëert, is alleen ervoor zorgen dat ‘de code werkt' niet goed genoeg. 

Meer lezen
1
2

Benieuwd hoe Synobsys uw bedrijfsprocessen helpt optimaliseren? 

Aanmelden nieuwsbrief