Over techniek

De manier waarop organisaties werken, verandert in hoog tempo en tot in de kern van de werkprocessen. Nieuwe technologische ontwikkelingen zoals Artificial Intelligence (AI), low-code (OutSystems) en blockchain technologie maken deze digitale transitie mogelijk. In onze blogs houden wij u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en hoe u ze kunt benutten.

Werkprocessen optimaliseren in het MKB?

Belangrijke aandachtspunten, tips en achtergronden vind je in onze nieuwe blogs of je hoort ze in de podcast! 

Vierde industriële revolutie (Industrie 4.0) biedt grootste kansen voor MKB

Vierde industriële revolutie (Industrie 4.0) biedt grootste kansen voor MKB

Industrie 4.0: die term wordt steeds vaker gebruikt. We hebben het dan eigenlijk over de vierde industriële revolutie, die al een tijdje gaande was. Door de coronapandemie en het werken op afstand is zij nu in een stroomversnelling gekomen, tonen diverse onderzoeken. Maar wat moet je hier nu mee als MKB-bedrijf? In veel gevallen: aan de slag! Want juist deze bedrijven hebben veel geschikte businessprocessen om te digitaliseren. En het mooiste is dat zij door deze technologische revolutie nu ook de tools in handen krijgen om die kansen te benutten.

Meer lezen

Voordelen OutSystems 11 vs OutSystems 10 maken groot verschil

OutSystems lanceerde recentelijk een nieuwe versie van het eigen platform voor low code applicatie ontwikkeling (OutSystems 11). Deze nieuwe versie maakt een einde aan een groot probleem van IT-beslissers: de afhankelijkheid van legacy-systemen om data te ontsluiten. Versie 11 biedt waardevolle mogelijkheden om verouderde legacy software te ontsluiten en te moderniseren. Maar OutSystems 11 biedt veel meer voordelen. Als OutSystems partner hebben wij de nieuwe mogelijkheden en de verschillen met OutSystems 10 voor u op een rij gezet.

Meer lezen

aPaas cruciaal voor acceptatie zakelijke cloud opslag

De acceptatie van zakelijke cloud opslag lijkt vaak een al tijden gepasseerd station. Maar zover is het nog niet. Ondanks de snelle opmars van zakelijke cloudtechnologie en de vele gebruikte cloud oplossingen voor business applicaties, zien IT-beslissers nog steeds belemmeringen om clouddiensten in te zetten.

Meer lezen

Hoe verandert Artificial Intelligence (AI) uw software ontwikkeling?

Artificial Intelligence (AI) heeft steeds meer invloed in ons leven en werk. Ook voor software ontwikkeling en business applicatie ontwikkeling biedt Kunstmatige Intelligentie volop kansen. Voor het gebruik binnen business applicaties, maar ook bij de software ontwikkeling zelf. Dat laatste kan bijvoorbeeld heel goed met OutSystems als platform voor applicatie ontwikkeling.

Meer lezen

Blockchain implementatie met low-code platformen

Blockchain technologie krijgt – na de financiële wereld – de komende jaren veel invloed op onze manier van leven en werken. Steeds meer nieuwe blockchain toepassingen worden al zichtbaar. Vooral de organisatorische implementatie is nog een uitdaging. 

Meer lezen

Vergeet rol IT niet bij digitale transformatie

Veel organisaties zijn momenteel sterk in de ban van hun digitale transformatie. Ze vinden zichzelf opnieuw uit, veranderen bedrijfsprocessen, gaan agile werken en aan de slag met nieuwe applicaties. De digitalisering is belangrijk, maar ook ingewikkeld. Er zijn voor de digitale transformatie op veel verschillende gebieden beslissingen en maatregelen nodig. Daardoor kunnen al snel belangrijke schakels vergeten worden. Opvallend genoeg sneeuwt de rol van IT hierbij vaak onder.

Meer lezen

Keuze platformen cruciaal bij low-code app ontwikkeling

Low-code applicatie ontwikkeling en webdevelopment is zeer gewild. Vooral door de behoefte aan een korte time to market en agile app ontwikkeling. Dankzij low-code platformen zoals OutSystems is zelf programmeren minder vaak nodig. Zeer waardevol bij een digitale transformatie. Maar wat is het juiste platform?

Meer lezen

Meer weten over dit onderwerp?

Aanmelden nieuwsbrief

Kennismaken met Synobsys? Bel 010 458 55 32

© Synobsys     Design: Embassy of Brands®

Volg ons