Mendix
Businessapplicatie ontwikkeling

'Backend- en frontend-technologie samenbrengen'

Waarom Mendix?

Het applicatieplatform van Mendix stelt kleine teams in staat, sneller dan ooit, complexe businessapplicaties te bouwen en te implementeren. Verminder uw time-to-market tot soms wel de helft van de tijd, terwijl u de kwaliteit van uw software alleen maar ziet verbeteren.

Organisaties in alle industrieën maken gebruik van Mendix. Synobsys ontwikkelt hiermee innovatieve, mobiele applicaties, wanneer en hoe u dat wilt. Door businessapplicatie ontwikkeling met Mendix bent u in staat een positieve bijdrage te leveren aan uw bedrijfsresultaat.

Mendix heeft optimale integratie-mogelijkheden. Van totaal nieuwe functionaliteit tot het aansluiten van applicaties op de integratielagen van uw partners. Daarnaast voorziet Mendix in naadloze integratie met uw huidige software. Uw flexibiliteit komt niet in gevaar, maar verbetert juist. 

Businessapplicatie ontwikkeling Mendix

Bent u al bekend met responsive of mobile first? Weet u wat omnichannel inhoudt? Met het Mendix-platform ontwikkelt Synobsys businessapplicaties die direct werken op meerdere apparaten. Geen aparte mobiele omgeving. Maar alles onder een dak. 

In een markt van appgekte (neem Pokémon Go met 100 miljoen downloads in de eerste maand), waarbij de nadruk steeds meer ligt op het gebruik van mobiele apparaten, is het soms niet eenvoudig te kiezen wat het beste past bij uw bedrijfsfilosofie.

Met Mendix voegt u een mobiele interface toe aan een bestaand systeem. Op deze manier blijft uw merkbeleving intact en wordt uw online platform juist toegankelijker voor uw klanten. Businessapplicatie ontwikkeling met Mendix schrijven wij in HTML5. Hierdoor werken ze op ieder apparaat. De basiscode zorgt direct voor de noodzakelijke security. 

Meer weten over onze werkwijze op het gebied van Mendix?

Cases

Offerte tool

De Offerte Toolbox is een app geschikt voor gebruik op een tablet of een laptop. Hiermee kan de verkoper tijdens een verkoop- of adviesgesprek eenvoudig gegevens registreren zonder de aandacht af te leiden van het gesprek en/of de gesprekspartner. De app maakt slimme verbanden, waardoor de verkoper in staat is een optimale offerte te genereren.

Rule Engine

De Synobsys Rule Engine levert geavanceerde business datavalidatie voor Mendix businessapplicaties. Hiermee kan de Mendix business engineer eenvoudig en snel de business rules onderhouden en invoeren. Op deze manier wordt de door de gebruikers ingevoerde data van een willekeurige Mendix applicatie altijd middels eenduidige regels gevalideerd.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

© Synobsys     Design: SchutDesigns

Volg ons