OutSystems
Businessapplicatie ontwikkeling

Digitaliseren is niet zomaar een storm in een glas water

Waarom OutSystems?

Het ontwikkelplatform van OutSystems is uitermate geschikt voor het ontwikkelen van uw businessapplicaties. OutSystems als platform binnen uw IT-afdeling versnelt uw ontwikkelingen. Bovendien biedt het u de mogelijkheid zonder veel inspanning gebruik te maken van de nieuwste technologieën als mobile first, responsiveness en Cloud technologie.

Organisaties die kiezen voor businessapplicatie ontwikkeling met OutSystems, zetten dit in voor het grootschalig ontwikkelen van hun primaire businessapplicaties; het digitaliseren van hun klantgerichte processen bovenop bestaande systemen en het ontwikkelen van losse apps voor klanten en/of medewerkers. 

Het OutSystems platform past binnen een bimodal-aanpak, met optimale mogelijkheden op het gebied van integratie. Met de krachtige integratielaag, met onder andere directe koppelingen naar SAP,  koppelt u uw bestaande systemen makkelijk aan de nieuw te ontwikkelen software.

Voordelen businessapplicatie ontwikkeling OutSystems

De belangrijkste voordelen van businessapplicatie ontwikkeling met OutSystems voor u als gebruiker:

  • Ongekende snelheid - Geen code schrijven maar visueel ontwikkelen in een hoog tempo en met een klik promoten naar test en productie
  • Optimale integratie - Integratie met alle soorten systemen
  • Fantastische UX out-of-the-box - Eenvoudig ontwikkelen van apps met een beleving voor uw gebruikers
  • Low-code zonder beperkingen - Eenvoudig uitbreiden met uw eigen front- en backendcode zonder lock-in
  • Ingebouwde security - Veilige apps van ontwerp tot implementatie met de nieuwste beveiligingsfuncties
  • Schaalbaar - Optimale performance van uw apps, ongeacht het aantal gebruikers en de hoeveelheid data
  • Offline synchronisatie met online - Apps offline gebruiken en uw data toch beschikbaar en automatische synchronisatie bij online
  • Naadloze promotie - Foutloze promotie over de verschillende omgevingen heen
  • Realtime dashboards - Altijd realtime inzicht in de performance van uw applicaties in productie

OutSystems uw development accellerator

Cases

Energy Calculator

De energiecalculator helpt Innova Energie offertes uit te brengen aan haar klanten; zowel consumenten als bedrijven. Op basis van interne bedrijfsregels hanteren zij, voor hun offertes, een gestandaardiseerde prijsberekening.    

Workshop management

Het complete administratieve proces rondom een garagebezoek van een truck handelt Scania hierin af. Van afspraak naar werkorder, met een uitstapje via onderdelen naar factuur. Inclusief een digitaal planningsbord voor de planner. Hiervoor werd de standaard planningsmodule van Synobsys ingezet.   

GEO informatieportaal

Voor een betere en directere informatievoorziening (ook mobiel) ontwikkelde Synobsys een geografisch georiënteerd informatieportaal. Hierin kan DUO dynamische data met vaste objecten visueel presenteren op de kaart van de gemeente.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

Kennismaken met Synobsys? Bel 010 458 55 32

© Synobsys     Design: SchutDesigns

Volg ons