"Laat u Synobsys de Computable Awards 2021 winnen?"

Synobsys is genomineerd voor de Computable Awards 2021! In de categorie Digitale Transformatie zijn wij door een onafhankelijke vakjury genomineerd voor de Inmetersapp die we met OutSystems realiseerden voor De Mandemakers Groep (DMG).

Natuurlijk willen wij deze prijs nu ook graag winnen! U kunt ons hierbij helpen door nu te stemmen op deze innovatie. Dit kan tot en met 10 oktober 2021 via dit stemformulier. U kunt dan ook meteen stemmen op de genomineerden in andere categorieën.

Prijsuitreiking in november

De Computable Awards worden op 2 november aanstaande voor de zestiende keer uitgereikt. U kunt per categorie een stem uitbrengen. De publieksstem telt voor 50% mee in de einduitslag. De professionele vakjury bepaalt de andere helft.

Dit is onze genomineerde innovatie voor DMG

Woonretailer De Mandemakers Groep (DMG) is eigenaar van diverse keuken-, badkamer- en woonformules zoals Brugman, Keuken Kampioen, Keuken Concurrent en Piet Klerkx. Voor hun digitale transformatie is een grote verbeterslag gemaakt door het inmeten van keukens bij klanten thuis veel slimmer en efficiënter te organiseren.

Het oude werkproces met veel hand- en papierwerk van inmeters is gedigitaliseerd in een nieuwe app. Dankzij low-code applicatieontwikkeling met OutSystems door Synobsys kon dit goed, snel en tegen relatief lage kosten. Terwijl de opbrengsten én andere voordelen voor DMG groot zijn.

De Inmetersapp

Zo werkt de Inmetersapp

In de oude situatie was het inmeetproces van een keuken bij klanten thuis – voorafgaand aan de daadwerkelijke bestelling – behoorlijk intensief. Dit werkproces is samen met Synobsys geoptimaliseerd in de Inmetersapp. Nu doorlopen monteurs met een tablet op locatie alle relevante stappen via een dynamische checklist. De gegevens synchroniseren direct met de database van de backoffice. Ook logistieke randvoorwaarden en eventueel meerwerk (zoals aanpassen van leidingen) worden vastgelegd. Daarnaast kunnen ook foto’s van de locatie worden toegevoegd. Zodra een klant akkoord geeft, gaan de gegevens direct naar het filiaal waar de order geplaatst is en naar de klant voor de definitieve orderbevestiging.

DMG, klanten en de monteurs zijn enthousiast over de nieuwe oplossing. “Het grote voordeel is dat de app snel, goed en relatief goedkoop gerealiseerd kon worden. Terwijl de besparingen en andere voordelen groot zijn. De investering was dus al snel terugverdiend”, aldus Ramon Pigmans (teamleider applicatiebeheer) van DMG.

Lees hier meer over dit project voor DMG.

Klanten waar we trots op zijn

Benieuwd hoe Synobsys uw digitale transformatie vaart geeft?

Aanmelden nieuwsbrief