Route­beschrijving
De snelste weg naar Synobsys


Synobsys
Marten Meesweg 25-G
3068 AV Rotterdam

AMSTERDAM – SCHIPHOL A4
Volg de A4 richting Den Haag/Rotterdam. Volg daarna de A13 richting Rotterdam. Op het knooppunt Kleinpolderplein volgt u de A20 richting Ring Rotterdam. Eenmaal op de A20 volgt u op het knooppunt Tebregssplein de A20 richting Nieuwerkerk aan den IJssel/Gouda.
Houd rechts aan en neem de afslag Capelle aan den IJssel (afrit 16). Onderaan de afslag gaat u rechtsaf naar de Capelseweg/s109. Houd rechts aan en ga bij de stoplichten rechtsaf naar de George Hintzenweg. Op de T-splitsing gaat u rechtsaf naar de G.H. Betzweg en direct daarna rechtstaf naar de Marten Meesweg. Nummer 25 vindt u aan de linkerkant.

UTRECHT A12
Volg de A12 richting Den Haag/Rotterdam. Houd voorbij Gouda rechts aan naar de A20 richting Rotterdam. Eenmaal op de A20 neemt u de afslag Capelle aan den IJssel (afrit 16). Onderaan de afslag gaat u linksaf richting de Capelseweg/s109. Houd rechts aan en ga bij de stoplichten rechtsaf naar de George Hintzenweg. Op de T-splitsing gaat u rechtsaf naar de G.H. Betzweg en direct daarna rechtstaf naar de Marten Meesweg. Nummer 25 vindt u aan de linkerkant.

GORINCHEM A15
Volg de A15 richting Rotterdam. Volg daarna de bewegwijzering naar de A16, richting
Den Haag. Eenmaal op de A16 houdt u rechts aan en neemt u de afslag naar de A20 richting Pr. Alexander/ Gouda/Utrecht/. Houd opnieuw rechts aan en neem de afslag Capelle aan den IJssel (afrit 16). Onderaan de afslag gaat u rechtsaf richting de Capelseweg/s109. Houd rechts aan en ga bij de stoplichten rechtsaf naar de George Hintzenweg. Op de T-splitsing gaat u rechtsaf naar de G.H. Betzweg en direct daarna rechtstaf naar de Marten Meesweg. Nummer 25 vindt u aan de linkerkant.

BREDA A16
Volg de A16 richting Rotterdam. Voorbij de Van Brienenoordbrug houdt u rechts aan en neemt u de afslag naar de A20 richting Pr. Alexander/Gouda/Utrecht. Houd opnieuw rechts aan en neem de afslag Capelle aan den IJssel (afrit 16). Onderaan de afslag gaat u rechtsaf richting de Capelseweg/s109. Houd rechts aan en ga bij de stoplichten rechtsaf naar de George Hintzenweg. Op de T-splitsing gaat u rechtsaf naar de G.H. Betzweg en direct daarna rechtstaf naar de Marten Meesweg. Nummer 25 vindt u aan de linkerkant. 

Benieuwd hoe Synobsys uw bedrijfsprocessen helpt optimaliseren? 

Aanmelden nieuwsbrief