Cross platform ontwikkeling met OutSystems en Mendix
Synobsys digitaal dichter bij uw klant

Cross platform ontwikkeling met OutSystems en Mendix

Organisaties zoeken steeds vaker naar mogelijkheden om een digitale transformatie binnen hun organisatie door te voeren. Deze digitale transformatie kan gericht zijn op de organisatie als geheel, of in eerste instantie op losse processen. Denk hierbij aan zakelijke processen, klantprocessen, IT-processen, enzovoorts. Het doel van een digitale transformatie is het, door het automatiseren van processen, beter in kunnen spelen op de wensen van uw klanten (B2B en B2C) en medewerkers (B2E). Bovendien kunt u een kosten- en tijdbesparing bewerkstelligen.

Uw organisatie zal in veel gevallen namelijk efficiënter werken na de uitvoering van een digitale transformatie. Voor de digitale transformatie van uw organisatie zullen verschillende applicaties ontwikkeld moeten worden. Een cross platform ontwikkeling met OutSystems en Mendix is een van de mogelijkheden die u hierbij heeft. In dit artikel bespreken we de voornaamste voordelen van een cross platform ontwikkeling met OutSystems en Mendix voor uw organisatie.

   Wilt u ook een HTML5 responsive applicatie?

Voordelen van een cross platform met OutSystems en Mendix

Het voornaamste voordeel aan een cross platform ontwikkeling met OutSystems en Mendix is het feit dat u weinig specifieke kennis nodig heeft van programmeertalen. Het idee van een cross platform app ontwikkelen is namelijk dat u verschillende talen en modules met elkaar combineert via de systemen van OutSystems en Mendix. Het maakt hierbij dus niet uit dat u geen of weinig kennis heeft over Java of .NET, want het merendeel van de ontwikkeling van uw business applicatie is al door het systeem van OutSystems en Mendix gedaan.

Een cross platform ontwikkeling met OutSystems en Mendix kan zowel gebruikt worden bij de ontwikkeling van business applicaties, als voor mobiele applicaties. Mendix richt zich hierbij voornamelijk op mobiele applicaties, terwijl OutSystems ideaal is voor de ontwikkeling van business applicaties en mobiele apps. Door gebruik te maken van een cross platform ontwikkeling met OutSystems en Mendix hoeft u niet langer tijd te investeren in het leren van nieuwe programmeertalen, maar kunt u direct aan de slag gaan met de cross platform onafhankelijke applicatieontwikkeling voor uw organisatie.

Bestaande modules in OutSystems en Mendix gebruiken

Wanneer u kiest voor het gebruik van platformen als OutSystems en Mendix kunt u bestaande modules gebruiken bij de ontwikkeling van uw eigen business applicatie. Veel voorkomende onderdelen van business applicaties zijn namelijk al in de modulebibliotheken van OutSystems en Mendix opgenomen, zodat u dit niet zelf hoeft te programmeren. Het blijft vanzelfsprekend mogelijk om uw business- of mobiele applicatie verder uit te breiden met kleine stukjes maatwerk. Doordat u geen tijd kwijt bent aan de ontwikkeling van bestaande elementen voor deze applicaties, kunt u zich volledig richten op het programmeren van de stukjes maatwerk binnen uw applicatie.

Ook het onderhouden van uw business of mobiele applicatie met platformen als OutSystems en Mendix zal een stuk makkelijker voor u worden. U kunt uw applicatie via deze platformen verder uitbreiden, veranderen of juist verkleinen. Zo kunt u als IT-management veel sneller reageren op de wensen van andere afdelingen binnen uw organisatie. Dit komt de bedrijfsresultaten ten goede. Multi platform app development maakt de ontwikkeling van apps voor uw organisatie zodoende een stuk eenvoudiger voor de IT-afdeling van een organisatie.

Hulp bij cross platform ontwikkeling met OutSystems en Mendix

Wilt u een cross platform app laten programmeren waarbij gebruik gemaakt moet worden van de platformen van OutSystems en Mendix? De consultants en programmeurs van Synobsys helpen u hier graag bij! Wij hebben ruime ervaring in de ontwikkeling van business applicaties en mobiele applicaties (zowel voor iOS als Android) met beide platformen. 

Zo kunnen we u een goed beeld geven van de modules die standaard door deze platformen worden aangeboden. Ook kunnen we u adviseren over modules die relevant kunnen zijn voor het doel wat u met de te ontwikkelen applicaties nastreeft.

Benieuwd hoe Synobsys uw bedrijfsprocessen helpt optimaliseren? 

Aanmelden nieuwsbrief

© Synobsys

Volg ons