Nieuw bij Synobsys: Henry Holster (business development manager)

“Ik help klanten met ontwikkelkeuzes vanuit hun behoeften.”

Bij Synobsys is een nieuw gezicht met veel ervaring aangetreden. Met een rijke achtergrond in de techniek én de businesskant van ICT is Henry Holster sinds kort onze nieuwe business development manager. Dat is ook goed nieuws voor onze klanten. Zij krijgen extra aandacht en een aanspreekpunt dat vanuit het perspectief van klanten al vroegtijdig meedenkt over de beste softwareoplossing voor hun organisatiebehoeften. “Ik ben geen standaard ‘salesman’. Ik wil samen met klanten mooie oplossingen realiseren. Ook nadat het contract getekend is, blijf ik dus betrokken.”

Achtergrond: techniek én de business

Henry is in september begonnen bij Synobsys. Zelf begon hij zijn loopbaan in de ICT als software developer. Door de jaren heen werkte hij als consultant en business systems manager aan de technische kant én aan de ‘klantenkant’ bij verschillende bedrijven. Waaronder 13 jaar bij het internationale kledingconcern Mexx. Tijdens een recente sabbatical maakte hij van een schoolgebouw zijn woning en daarna begon hij bij Synobsys. “Ik ben een bouwer. Ik denk graag na over techniek en innovatie, maar wil het ook graag helpen realiseren. Mijn technische en businessachtergrond helpen daarbij.”

Extra ondersteuning voor klanten

Voor bestaande en nieuwe klanten van Synobsys betekent dit dat zij kunnen rekenen op extra aandacht en ondersteuning in de aanloopfase van nieuwe ontwikkeltrajecten. “Ik ben daarin een aanspreekpunt en ondersteun klanten bij de eerste keuzes die gemaakt moeten worden. Maar ook tijdens ontwikkeltrajecten blijf ik betrokken om mee te kijken vanuit het klantperspectief. Voor onze Sales trek ik ook veel samen op met onze algemeen directeur Pim van Westen.”

Henry kende Synobsys al jaren en voelde zich hier direct thuis. Vooral door de gedeelde Rotterdamse mentaliteit. “Zonder bla bla en de houding van: niet zeuren maar poetsen. Die nuchterheid vind ik heel prettig en nuttig in de ICT.”

Snelle opmars low-code

De nieuwe business development manager is het meest verrast door de volwassenheid van low-code softwareontwikkeling met OutSystems. “De laatste jaren werkte ik minder aan de techniekkant en meer aan de servicekant van ICT. Low-code heeft zich de afgelopen jaren echt bizar snel ontwikkeld. Developers kunnen nu echt veel meer doen in compacte teams en opdrachtgevers al snel iets laten zien, waar je samen mee verder gaat. Dat is heel krachtig, ook voor bijvoorbeeld het vervangen van verouderde legacy systemen. Dat is nu ook een actueel thema in veel organisaties. Voor de komende jaren verwacht ik dat OutSystems hét meest gebruikte ontwikkelplatform zal zijn en blijven. Dat sluit ook aan bij de analyses en verwachtingen van Gartner. Toen ik zag wat er nu allemaal mogelijk is, begonnen mijn handen extra te jeuken om voor nieuwe ontwikkeltrajecten aan de slag te gaan samen met onze klanten.”

Heeft u een vraag voor Henry?

Wilt u kennismaken met Henry of meer weten over de werkwijze van Synobsys? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Henry Holster, e-mail hholster@synobsys.nl of bel 06 2095 1360.

Meer weten over Synobsys?

Ook interessant?

5 redenen om het vervangen van een legacy systeem niet uit te stellen

5 redenen om het vervangen van een legacy systeem niet uit te stellen

Een legacy systeem vervangen is voor organisaties spannend en uitdagend. Vooral omdat er in zo’n kernsysteem bedrijfskritische processen draaien. Toch moet het een keer, want legacy systemen zijn complex, lastig aan te passen, duur in onderhoud en de oude kennis sterft uit. En nog belangrijker: na de vervanging biedt het grote voordelen voor de hele organisatie. We hebben veelgenoemde motieven op een rij gezet om de stap nu dan toch te zetten. Om daarna te kunnen profiteren van de voordelen.

Meer lezen

Hoe helpt low-code de technical debt voorkomen?

De technical debt bij applicatieontwikkeling wordt een steeds grotere bedreiging voor het innovatievermogen en IT-projecten bij organisaties. Terwijl veel andere obstakels voor de digitale transformatie verdwijnen, groeit de ‘tech debt’ van bedrijven. En daarmee de schadelast die zij ervaren door deze schuld, die ten koste gaat van het IT-budget (gemiddeld 41%) voor daadwerkelijke innovaties. En doordat het de bedrijfsprestaties remt. Low-code softwareontwikkeling met het OutSystems platform helpt ontwikkelaars actief om deze ‘technische schuld’ te controleren en beperken.

Meer lezen
Benieuwd hoe Synobsys uw digitale transformatie vaart geeft?

Aanmelden nieuwsbrief