Doe het zelf, doe het samen,
laat het doen

Hoe werkt Synobsys?

Mensen, Methoden en Middelen.

Met de door Synobsys ontwikkelde unieke methode komen wij samen tot de voor uw organisatie beste oplossing. Wij combineren daarin Mensen (uw medewerkers en de experts van Synobsys), met de juiste Methoden (Agile/ Scrum of waterval) door de inzet van de optimale Middelen en modernste Technologie (OutSystems en Mendix). Synobsys helpt u bij het maken van de juiste keuze(s). 

Mensen
Nuchter, open, eerlijk, transparant

Het is geen keuze meer of uw organisatie mee doet aan de digitale transformatie. Alleen door de voordelen van het digitale tijdperk op de juiste manier te benutten heeft uw organisatie ook bestaansrecht in de toekomst. Wij denken graag met u mee hoe u deze transformatie het beste kunt doorlopen.

Lees verder

Methoden
Voor ieder vraagstuk de juiste methode

Het samenbrengen van business en IT is voor veel organisaties een uitdaging. Gezamenlijk een passende oplossing realiseren gaat nog een stap verder. Voor dit doel zijn methoden als Agile/Scrum of de klassieke watervalmethode ontworpen. Het is van het grootste belang dat u kiest voor de voor u juiste methode en deze ook hanteert. Wat uw vraagstuk ook is, Synobsys helpt u de juiste keuze te maken.

LEES verder

Middelen
De juiste tools voor uw businessapplicatie ontwikkeling

De keuze om middelen (tools) in te zetten bij businessapplicatie ontwikkeling maakte Synobsys al meer dan 20 jaar geleden. Met deze tools kunt op visuele wijze applicaties definiëren, waarna het platform de sourcecode automatisch genereert. Hiermee hoeft u niet tot in detail de technische specificaties te definiëren, wat u veel tijd bespaart. OutSystems en Mendix zijn voor Synobsys dé middelen voor de invulling van de details. Tools die hun sporen verdiend hebben en door de gerenommeerde onderzoeksbureaus Gartner en Forrester hoog gewaardeerd worden in hun kwadranten.

lees verder

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

Kennismaken met Synobsys? Bel 010 458 55 32

© Synobsys     Design: SchutDesigns

Volg ons