Doe het zelf, doe het samen,
laat het doen.

Legacy systemen vervangen opent nieuwe wegen

Belangrijke aandachtspunten, tips en achtergronden vind je in onze nieuwe blogs of je hoort ze in de podcast! 

Hoe werkt Synobsys?

Mensen, Methoden en Middelen.

Met de unieke door Synobsys ontwikkelde methode voor het digitaliseren van werkprocessen realiseren wij samen met u de beste oplossing voor uw organisatie. Door het realiseren van uw complete projecten. Of door het combineren van Mensen (uw medewerkers en experts van Synobsys), Methoden (Agile/Scrum) en de inzet van optimale Middelen en de modernste technologie (OutSystems). Onze specialisten helpen ook bij het maken van de beste keuze(s) voor uw organisatie.

Met behulp van low-code (OutSystems) ontwikkelt Synobsys maatwerkapplicaties voor uw digitale transformatie. Als dedicated OutSystems-partner hebben wij niet alleen alle specialisten en tools in huis voor uw applicatieontwikkeling. Synobsys beschikt ook over een van de schaarse OutSystems MVP’s (Most Valuable Professional) in de wereld, benoemd door OutSystems. Hierdoor hebben wij directe toegang tot informatie, kennis en support van dit toonaangevende low-code platform.

“Met low-code kunnen wij in korte tijd veel meer doen: met hergebruik van bestaande code en behoud van kwaliteit.” 

Emiel de Grijs, Informatieanalist

Mensen

Nuchter, open, eerlijk, transparant

Het is geen keuze meer of uw organisatie mee doet aan de digitale transformatie. Alleen door de voordelen van het digitale tijdperk op de juiste manier te benutten heeft uw organisatie ook bestaansrecht in de toekomst. Wij denken graag met u mee hoe u deze transformatie het beste kunt doorlopen.

Methoden

Voor ieder vraagstuk de juiste methode

Het samenbrengen van business en IT is voor veel organisaties een uitdaging. Gezamenlijk een passende oplossing realiseren gaat nog een stap verder. Voor dit doel zijn methoden als Agile/Scrum of de klassieke watervalmethode ontworpen. Het is van het grootste belang dat u kiest voor de voor u juiste methode en deze ook hanteert. Wat uw vraagstuk ook is, Synobsys helpt u de juiste keuze te maken.

Middelen

De juiste tools voor uw businessapplicatie ontwikkeling

De keuze om middelen (tools) in te zetten bij businessapplicatie ontwikkeling maakte Synobsys al meer dan 20 jaar geleden. Met deze tools kunt op visuele wijze applicaties definiëren, waarna het platform de sourcecode automatisch genereert. Hiermee hoeft u niet tot in detail de technische specificaties te definiëren, wat u veel tijd bespaart. OutSystems en Mendix zijn voor Synobsys dé middelen voor de invulling van de details. Tools die hun sporen verdiend hebben en door de gerenommeerde onderzoeksbureaus Gartner en Forrester hoog gewaardeerd worden in hun kwadranten.

Wat heeft u nodig?

iSeries Extender

Wat goed is, kan blijven

Mano Nadim 682A5904

OutSystems

Met Synobsys als OutSystems ontwikkelaar en partner

CA Plex

Software ontwikkeling

CA 2E

Software ontwikkeling

Digitale transformatie

Blijf uw concurrenten een stapje voor

682A5847

Support

Laat uw zorgen aan ons over

682A5930

Wat we doen

Werkprocessen digitaliseren en optimaliseren

Benieuwd hoe Synobsys uw digitale transformatie vaart geeft?

Aanmelden nieuwsbrief