CA 2E
Software ontwikkeling

Synobsys heeft de kennis in huis om uw systemen te onderhouden

Waarom CA 2E (voorheen Synon/2E)?

Nog niet klaar voor digitale transformatie? Tevreden met uw huidige omgeving? Synobsys helpt u met het beheer van uw CA 2E Synon systemen. Veel organisaties maakten de keuze voor deze systemen waarmee zij efficiënter en effectiever werkten dan met de meeste derde generatie talen.  

Al in 1986 pionierde Synon met prototyping als aanpak voor softwareontwikkeling. In 2005 werd dit bekend als architected Rapid Application Development (aRAD). Dergelijke hulpmiddelen gebruiken abstracte patronen als bouwstenen voor het automatisch genereren van de componenten van een applicatie.

Uw eigen ontwikkelaars waren in staat zelf applicaties te ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en te onderhouden. Inmiddels is het vaak lastig experts te vinden voor deze wat verouderde CA 2E Synon omgevingen. Synobsys kan u helpen. Door middel van advies, onderhoud, beheer, en ontwikkeling.

Wilt u meer weten over CA 2E?

Cases

Clearing systeem

ABN AMRO Clearing is een onafhankelijke, wereldwijde business partner met een geïntegreerd dienstenpakket. Al vanaf de oprichting maken zij gebruik van de producten en diensten van Synobsys. Het clearingsysteem verwerkt dagelijks meer dan 16 miljoen transacties op de meest toonaangevende beurzen in Europa, Amerika en Azië.

Warehouse management

Nike ontwikkelt producten, diensten en belevingen voor de moderne atleet en biedt oplossingen voor toekomstige generaties. Dagelijks werkt Nike met de Synobsys systemen voor de opslag en uitlevering van hun innovatieve producten binnen hun warehouse management systeem. 

Studiefinanciering systeem

DUO is de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs.
DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en -instellingen en organiseert examens. DUO maakt voor een groot aantal systemen (onder meer voor Studiefinanciering) gebruik van de producten en diensten van Synobsys.

Benieuwd hoe Synobsys uw digitale transformatie vaart geeft?

Aanmelden nieuwsbrief