CA Plex
Software ontwikkeling

Applicaties sneller en efficiënter ontwikkelen

Eenvoudig software en applicaties laten ontwikkelen met CA Plex

Met CA Plex kunt u eenvoudig software en applicaties sneller en vooral efficiënter laten ontwikkelen. Het is een robuust hulpmiddel voor architected Rapid Application Development (aRAD) die modellen, templates en generatoren voorziet van een enkele geïntegreerde omgeving.

CA Plex stelt uw medewerkers in staat programma’s te creëren zonder uitgebreide kennis van technische specificaties of programmeertalen. Uw medewerkers kunnen werken volgens de belangrijkste trends. Zoals op componenten gebaseerde architectuur en data-integratie tussen systemen en platforms. Dit is mogelijk door de implementatie van traditionele en nieuwere IBM System i (voorheen i-Series, AS400) technologieën.

Door CA Plex in te zetten, ontwikkelt u toepassingen in een Windows-omgeving. Deze stelt u eenvoudig samen en kunt u vervolgens testen in een doelomgeving. Zo is uw organisatie flexibeler, bereikt u een hogere productiviteit en kwaliteit en tegelijkertijd ziet u uw uitgaven omlaag gaan. Verkort uw time-to-market voor nieuwe ontwikkelingen binnen uw organisatie. 

De voordelen van CA Plex

De modelgebaseerde aanpak en pattern-driven developmenttechnieken gebruikt CA Plex al vanaf 1995. Nu vormen deze een onmisbaar onderdeel van de hedendaagse software ontwikkeling, in het bijzonder met CA Plex. CA Plex ondersteunt een naadloze samenwerking tussen ontwikkelaars en organisaties door het verstrekken van:

  • 100 procent native code (Java of C# naar keuze) met GUI gebaseerde clients die nodig zijn voor toepassingen met client-, server- en database-objecten.
  • Aanpasbare software patterns voor een hoge productiviteit en SOAP/XML componenten voor een Service Oriented Architecture.
  • Ondersteuning voor een breed scala aan platforms, waaronder Windows, .NET en Windows Azure, IBM System i, Java en J2EE.
     

Meer weten over onze werkwijze op het gebied van CA Plex?

Cases

Businessapplicatie verzekeringen

Monuta is uitvaartverzorger en -verzekeraar. Zij vertrouwen al jarenlang op de applicatie voor verzekeringen die samen met en met behulp van de tools van Synobsys werd ontwikkeld en wordt onderhouden.

ERP systeem

In Europa is Accell Group marktleider in fietsen. De bekendste merken van Accell Group zijn Batavus, Sparta en Koga. Voor de ondersteuning van de processen binnen de groep ontwikkelde Accell, met behulp van de tools van Synobsys, een volledig maatwerk ERP systeem.

Order to delivery

Koninklijke Vopak NV is 's werelds grootste onafhankelijke tankopslagbedrijf. Voor de ondersteuning van de onderscheidende diensten ontwikkelde Synobsys voor Vopak een maatwerk businessapplicatie die naadloos samenwerkt met het Standaard ERP systeem.

Benieuwd hoe Synobsys uw bedrijfsprocessen helpt optimaliseren? 

Aanmelden nieuwsbrief