iSeries Extender
Wat goed is, kan blijven

De levensduur van uw bestaande iSeries verlengen

Future proof met uw iSeries

De iSeries (ook bekend als System i en regelmatig zelfs nog als AS/400) die u heeft staan, bewijst u en uw bedrijf al jaren goede diensten. De lage onderhoudskosten en zijn extreme stabiliteit maken deze machine tot een uniek platform. De toepassingen die u vaak jaren geleden als maatwerk in Cobol of RPG voor uw business heeft ontwikkeld, draaien sindsdien stabiel en vergen weinig onderhoud. Bovendien werken deze toepassingen naadloos samen met de pakketten die u naast uw maatwerk op deze machine draait.

Zomaar een beschrijving van de typische iSeries-gebruiker die wij nog dagelijks tegenkomen. Toch merken we ook de noodzaak om te vernieuwen. Ontwikkelaars met kennis van RPG of Cobol worden schaars, ook binnen uw eigen organisatie. In de markt leeft bovendien de vraag naar nieuwe toepassingen, waarbij de iSeries meer als server dienst moet doen en uw trouwe machine ontsloten moet worden. Toepassingen die meer aansluiten bij de huidige gebruikerswensen en de verwachtingen van uw klanten. De groene schermen die zo lang hun dienst hebben bewezen, zijn niet meer van deze tijd.

Maar hoe gaan we dan vernieuwen? In een ‘big bang’ geloven we met z’n allen allang niet meer. En onze flexibiliteit verliezen door ons huidige, beproefde systeem in te ruilen voor een ander pakket, is ook de oplossing niet. Waarom kunnen we niet gebruik blijven maken van de goede elementen in onze systemen? Wij horen deze vraag steeds vaker. Daarom hebben wij binnen Synobsys een innovatiestrategie ontwikkeld. De 'iSeries Extender'. Uitgangspunt hierbij is: “Wat goed is, kan blijven”. Dit betekent dat we u een nieuw ontwikkelplatform bieden dat naadloos integreert met uw bestaande iSeries-systemen.

Synobsys maakt innoveren met iSeries mogelijk

Wij hebben gekozen voor het aPaaS platform OutSystems; een uitgebreid en stabiel low-code ontwikkelplatform dat u snel en eenvoudig ondersteunt in de nieuwe wereld van mobile-first applicatieontwikkeling. Met dit platform hebben we een integratie gerealiseerd met de iSeries. Hierdoor kunt u binnen OutSystems werken met databaseobjecten alsof ze met OutSystems zijn ontwikkeld, terwijl het in werkelijkheid gewoon uw oude vertrouwde iSeries-bestanden en -objecten zijn. Door deze innovatiestrategie is geen synchronisatie, conversie of replicatie van data nodig in de periode dat u gefaseerd over gaat. De nieuw ontwikkelde software maakt simpelweg gebruik van uw bestaande iSeries-database, waardoor mutaties aan beide kanten doorgevoerd en opgevraagd kunnen worden.

Natuurlijk is er in de innovatiestrategie ook ruimte voor een lossere koppeling en wel door gebruik te maken van services. En met een hybride aanpak kunt u beide integraties gecombineerd gebruiken. We merken dat niet alle iSeries-gebruikers gewend zijn om te werken met services of hun machine te ontsluiten. Speelt dit ook bij uw organisatie? De verschillende mogelijkheden op dit vlak zijn onderdeel van onze strategie. We helpen u graag op weg!

Wilt u innoveren met uw o zo vertrouwde iSeries, in uw eigen tempo doorgroeien naar de nieuwe digitale wereld, maar ondertussen wel voldoen aan de vraag van uw klanten? Uw iSeries onderdeel laten blijven van die nieuwe wereld en eenvoudig de benodigde kennis opdoen? Kortom, wilt u de levensduur van uw iSeries verlengen? Dan is de innovatiestrategie van Synobsys de weg om te gaan voor u. Neem dan contact met ons op voor een innovatiestrategie die perfect bij u past en naadloos aansluit op uw wensen!

De levensduur van uw iSeries verlengen?

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

Kennismaken met Synobsys? Bel 010 458 55 32

© Synobsys     Design: SchutDesigns

Volg ons