Mendix
Businessapplicatie ontwikkeling

'Uw partner voor een flexibel applicatieplatform'

Wat is Mendix?

Naast uw vaste systemen (zoals ERP) heeft uw organisatie waarschijnlijk ook behoefte aan flexibele, innovatieve software om het verschil te maken ten opzichte van concurrenten. Voor deze businessapplicaties blijven eisen en wensen vaak snel veranderen. Dat vereist ook software die flexibel meebeweegt. Met het softwareplatform Mendix is het mogelijk om snel en op maat proces-gedreven bedrijfsapplicaties te ontwikkelen.

Waarom Mendix?

Met het applicatieplatform van Mendix kunnen organisaties en kleine teams sneller dan ooit  businessapplicaties bouwen en implementeren. Met een kortere time-to-market, meer flexibiliteit en een hogere kwaliteit van de software. Bedrijven en organisaties in alle sectoren maken daarom gebruik van Mendix voor hun businessapplicatie ontwikkeling.

Systemen koppelen met nieuwe functionaliteiten

Mendix wordt als softwareplatform veel gebruikt om systemen te koppelen. Ook oudere  (legacy) systemen die geen mogelijkheden hebben om met andere systemen te communiceren. 

Mendix werkt als een software-laag rond de systemen en voegt nieuwe functionaliteit toe. Oude systemen hoeven daardoor niet vervangen te worden om nieuwe stappen te zetten, bijvoorbeeld richting ketenintegratie.

Uw Mendix Ontwikkelaar

Als Mendix ontwikkelaar maakt Synobsys innovatieve, mobiele applicaties. Wanneer en precies zoals u dat wilt. Door businessapplicatie ontwikkeling met Mendix kan uw software beter, langer en flexibeler blijven bijdragen aan uw bedrijfsresultaten. Daarbij staan snelheid, eenvoud, consistentie en kwaliteit voorop.

De integratiemogelijkheden van Mendix zijn optimaal: voor nieuwe functionaliteiten en bijvoorbeeld het koppelen van applicaties aan de integratielagen van partners. Ook voorziet Mendix in naadloze integratie met uw huidige software. Zo vergroot deze model gedreven ontwikkelomgeving de flexibiliteit en effectiviteit van uw organisatie. Als Mendix applicatie ontwikkelaar helpt Synobsys om de voordelen optimaal te benutten. 

Businessapplicatie ontwikkeling Mendix

Bent u al bekend met responsive, mobile first en omnichannel? Met het Mendix-platform ontwikkelt Synobsys businessapplicaties die direct werken op meerdere apparaten. Dus zonder een extra mobiele omgeving: gewoon alles-in-één. Dat is wel zo prettig in een markt waar apps en mobiele apparaten steeds belangrijker zijn. Dan is het soms niet eenvoudig om keuzes te maken die het best passen bij uw bedrijfsfilosofie. Businessapplicatie ontwikkeling met Mendix biedt u de flexibiliteit die daarvoor nodig is.

Met Mendix voegt u een mobiele interface toe aan een bestaand systeem. Zo blijft uw merkbeleving intact en wordt uw online platform toegankelijker voor uw klanten. Als Mendix ontwikkelaar schrijven wij uw businessapplicaties in HTML5. Daardoor werken ze op ieder apparaat. De basiscode zorgt ook direct voor de essentiële veiligheid.

Meer weten over onze werkwijze op het gebied van Mendix?

Cases

Offerte tool

De Offerte Toolbox is een app geschikt voor gebruik op een tablet of een laptop. Hiermee kan de verkoper tijdens een verkoop- of adviesgesprek eenvoudig gegevens registreren zonder de aandacht af te leiden van het gesprek en/of de gesprekspartner. De app maakt slimme verbanden, waardoor de verkoper in staat is een optimale offerte te genereren.

Rule Engine

De Synobsys Rule Engine levert geavanceerde business datavalidatie voor Mendix businessapplicaties. Hiermee kan de Mendix business engineer eenvoudig en snel de business rules onderhouden en invoeren. Op deze manier wordt de door de gebruikers ingevoerde data van een willekeurige Mendix applicatie altijd middels eenduidige regels gevalideerd.

Benieuwd hoe Synobsys uw bedrijfsprocessen helpt optimaliseren? 

Aanmelden nieuwsbrief

© Synobsys

Volg ons