Onze werkwijze

Digitaal transformeren is geen spelletje - food for thought

Werkwijze Synobsys - methodiek

Tijdens de ontwikkeling van software, website of documenten heeft u een interactieve preview van het eindresultaat. Voor aanpassingen zijn geen wijzigingen in de code nodig. Deze zijn direct uitvoerbaar en zichtbaar voor alle gebruikers.

Door deze werkwijze realiseert Synobsys softwareapplicaties met een korte ontwikkeltijd. Dit heeft een positieve invloed op uw time-to-market en daarmee op uw concurrentiepositie. Als methodiek hiervoor hanteren wij Agile/Scrum met OutSystems en Mendix. Als het nodig is, hanteren we de traditionele watervalmethode. 

Digitale evolutie

De huidige uitdaging in de ‘digitale evolutie’ is digitaal transformeren. Hierin specialiseert Synobsys zich. Geen game-apps, maar taakgerichte, ‘responsive’ web-apps. Digitale transformatie gaat over de impact van de digitalisering op uw organisatie en (klant)processen. De digitale evolutie gaat veel sneller dan de snelheid waarmee organisaties digitaal kunnen transformeren.

De essentie van digitaal transformeren is snel kunnen reageren op vragen uit uw markt en de verwachtingen van uw klant daarbij. De huidige transparantie in de IT-markt zorgt voor een kloof tussen wat mensen verwachten van het digitale tijdperk en wat organisaties kunnen bieden. Wij realiseren ons dat korte time-to-market platformen daarom van groot belang voor u zijn.

Benieuwd hoe onze OutSystems specialisten uw organisatie kunnen helpen?

Aanmelden nieuwsbrief

© Synobsys

Volg ons