OutSystems
Met Synobsys als OutSystems ontwikkelaar & partner

Digitaliseren is niet zomaar een storm in een glas water

Als OutSystems ontwikkelaar en OutSystems partner werkt Synobsys vooral met het toonaangevende applicatieplatform van OutSystems voor low code app ontwikkeling. Hier is tegenwoordig veel vraag naar door de grote behoefte aan agile softwareontwikkeling met een korte time to market. Het low code platform van OutSystems helpt hierbij met tijdwinst en omdat minder handmatig programmeren nodig is. We leggen u graag uit waarom wij ervoor hebben gekozen om OutSystems partner en ontwikkelaar te zijn.

Wat is OutSystems?

Naast uw vaste systemen (zoals ERP) heeft uw organisatie waarschijnlijk ook behoefte aan flexibele, innovatieve software. Daarmee kunt u het verschil maken ten opzichte van concurrenten. Voor deze businessapplicaties blijven de eisen en wensen van organisaties vaak snel veranderen. Dat vereist software die flexibel meebeweegt. Met het low-code softwareplatform van OutSystems is het mogelijk om snel en op maat proces-gedreven bedrijfsapplicaties te ontwikkelen. Vooral omdat OutSystems programmeurs minder handmatig programmeerwerk hoeven te doen. 

Waarom OutSystems?

Met het applicatieplatform van OutSystems kunnen organisaties en kleine teams sneller dan ooit moderne businessapplicaties bouwen en implementeren. Met een kortere time-to-market, meer flexibiliteit en hogere kwaliteit van de software. Bedrijven en organisaties in alle sectoren maken daarom gebruik van OutSystems developers voor hun businessapplicaties. Niet voor niets is OutSystems door het gerenommeerde ICT onderzoeks- en adviesbureau
Gartner al meerdere jaren op rij uitgeroepen tot hét toonaangevende low code platform (zie ook deze blog over low-code platforms).

Uw OutSystems Partner

Als OutSystems partner maakt Synobsys innovatieve, mobiele- en webapplicaties. Wanneer en precies zoals u dat wilt. Door businessapplicatie ontwikkeling met OutSystems kan uw software beter, langer en flexibeler blijven bijdragen aan uw bedrijfsresultaten. Daarbij staan snelheid, eenvoud, consistentie en de kwaliteit voorop.

De integratiemogelijkheden van OutSystems zijn optimaal: voor nieuwe functionaliteiten en bijvoorbeeld het koppelen van applicaties aan integratielagen van partners. Ook voorziet OutSystems in naadloze integratie met uw huidige software. Zo vergroot deze model gedreven ontwikkelomgeving de flexibiliteit en effectiviteit van uw organisatie. Als OutSystems applicatie ontwikkelaar helpt Synobsys als OutSystems partner uit Rotterdam u om de voordelen optimaal te benutten.

Businessapplicatie ontwikkeling met OutSystems

Bent u al bekend met responsive, mobile first en omnichannel? Met het OutSystems-platform ontwikkelt Synobsys businessapplicaties die direct (native) werken op meerdere apparaten. Dus zonder een extra mobiele omgeving: gewoon alles-in-één. Dat is wel zo prettig in een markt waar apps en mobiele apparaten steeds belangrijker zijn. Dan is het soms niet eenvoudig om de keuzes te maken die het best passen bij uw bedrijfsfilosofie. Businessapplicatie ontwikkeling met OutSystems biedt u de flexibiliteit die daarvoor nodig is.

Met OutSystems voegt u een mobiele interface toe aan een bestaand systeem. Zo blijft uw merkbeleving intact en wordt uw online platform toegankelijker voor uw klanten. Als OutSystems partner modelleren wij uw businessapplicaties in het platform en genereren dit model in native code. Daardoor werken ze op ieder apparaat. De basiscode zorgt ook direct voor essentiële veiligheid. Als deze voordelen samen maken dat Synobsys er bewust voor heeft gekozen om OutSystems software ontwikkelaar te worden.

Systemen koppelen met nieuwe functionaliteiten

OutSystems wordt als softwareplatform veel gebruikt om systemen te koppelen. Ook met oudere (legacy) systemen die eigenlijk geen mogelijkheden hebben om met andere systemen te communiceren.

OutSystems werkt als een software-laag rond de systemen en voegt nieuwe functionaliteit toe. Oude systemen hoeven daardoor niet vervangen te worden om nieuwe stappen te zetten, bijvoorbeeld richting ketenintegratie.

OutSystems 11

In september 2018 is de laatste versie OutSystems 11 gelanceerd. Lees hier alles over de mogelijkheden en de verschillen tussen OutSystems 10 en OutSystems 11.

Cases

Energy Calculator

De energiecalculator helpt Innova Energie offertes uit te brengen aan haar klanten; zowel consumenten als bedrijven. Op basis van interne bedrijfsregels hanteren zij, voor hun offertes, een gestandaardiseerde prijsberekening.    

Workshop management

Het complete administratieve proces rondom een garagebezoek van een truck handelt Scania hierin af. Van afspraak naar werkorder, met een uitstapje via onderdelen naar factuur. Inclusief een digitaal planningsbord voor de planner. Hiervoor werd de standaard planningsmodule van Synobsys ingezet.   

GEO informatieportaal

Voor een betere en directere informatievoorziening (ook mobiel) ontwikkelde Synobsys een geografisch georiënteerd informatieportaal. Hierin kan DUO dynamische data met vaste objecten visueel presenteren op de kaart van de gemeente.

Ook interessant?

Doe het zelf, doe het samen,
laat het doen

Met de door Synobsys ontwikkelde unieke methode komen wij samen tot de voor uw organisatie beste oplossing. Wij combineren daarin Mensen (uw medewerkers en de experts van Synobsys), met de juiste Methoden (Agile/ Scrum of waterval) door de inzet van de optimale Middelen en modernste Technologie (OutSystems). Synobsys helpt u bij het maken van de juiste keuze(s).

MEER OVER ONZE AANPAK

Onze bijdrage aan uw succes

Het vakmanschap en de passie van onze medewerkers voor het IT-vak vormen het professionele hart van Synobsys. Onze concrete en meetbare bijdrage aan de strategische en tactische doelstellingen van uw organisatie vormen de basis voor hechte en langdurige relaties. Onze gegarandeerde oplossingen dragen bij aan uw succes. Het succes van Synobsys is daar een afgeleide van.

MEER OVER ONZE KLANTEN

Trots op onze samenwerkingen

Klantenoverzicht

Monuta

Monuta maakt gebruik van de producten van Synobsys. Middels het ‘doe het samen’ concept ontwikkelde Synobsys met behulp van de software ontwikkeltools het volledige verzekeringssysteem. Het systeem, dat het primaire proces van Monuta verzekeringen ondersteunt, was van essentieel belang voor de sterke groei die de organisatie doormaakte.

ABN AMRO

Al vanaf de oprichting maakt ABN AMRO Clearing gebruik van de producten en diensten van Synobsys. De kern van het Clearingsysteem werd ontwikkeld en groeide mee met de explosieve groei van het aantal beurstransacties door de jaren heen.

Accell Nederland

Accell koos ervoor de producten en diensten van Synobsys in te zetten om het volledige ERP-systeem als maatwerk te laten ontwikkelen. Accell ICT is daarmee dé provider van de businesssystemen voor een groot deel van de groep organisaties.

Benieuwd hoe Synobsys uw digitale transformatie vaart geeft?

Aanmelden nieuwsbrief