Synobsys sluit zich aan bij House of Clouds

“Samen hebben wij meer impact om bedrijven digitaal te laten versnellen.”

Synobsys sluit zich aan bij de Nederlandse IT-dienstverlener House of Clouds uit Eindhoven. Dit bedrijf heeft verschillende labels die elkaar versterken met hun kennis en ervaring. Synobsys draagt hieraan bij als specialist op het gebied van low-code softwareontwikkeling. De andere bedrijven zorgen voor extra slagkracht op het gebied van onder ander cyber security, procesoptimalisatie en intelligent automation.

Samen digitaal versnellen

Voor de andere bedrijven binnen House of Clouds (Defenced, DAY2 en Whyellow) is de rol van Synobsys op het gebied van low-code applicatieontwikkeling (met OutSystems) een belangrijke toegevoegde waarde. “Synobsys voegt significante low-code expertise toe aan ons dienstenaanbod. Samen hebben wij meer impact om bedrijven digitaal te laten versnellen. Onze ambitie is om op dit gebied de komende jaren een leidende positie te verwerven in Nederland”, zegt CEO Sander Dekker van House Of Clouds.

Aantrekkelijker voor medewerkers

Naast voordelen voor klanten heeft de toetreding tot House of Clouds ook voordelen voor medewerkers van Synobsys. “De samenwerking geeft ons extra slagkracht en schaalgrootte waardoor we meer en grotere projecten kunnen uitvoeren voor klanten. Daardoor kunnen wij onze developers en andere experts nog meer ontwikkelmogelijkheden bieden die passen bij hun eigen ambities en wensen. Met meer projecten kunnen we onze mensen uitgebreide kansen bieden om binnen Synobsys hun ambities te realiseren”, zegt Jacqueline Spits (COO) van Synobsys.

House of Clouds

Bedrijven kunnen digitaal versnellen door werkprocessen slimmer te optimaliseren en digitaliseren, met intelligent automation in een veilige IT-omgeving. Op al deze gebieden levert House of Clouds de beste competenties door unieke talenten aan zich te binden die impact maken. Wij realiseren intelligente oplossingen op toekomstbestendige platformen en worden graag afgerekend op het resultaat. Tussen al deze moderne technologie staat de persoonlijke en menselijke aanpak altijd centraal.

Meer weten over Synobsys?

Ook interessant?

Low-code softwareontwikkeling laat digitale transformatie versnellen

Low-code softwareontwikkeling speelt een cruciale rol bij de versnelde digitale transformatie die nu plaatsvindt. Want als de coronacrisis iets heeft opgeleverd, zijn het waardevolle inzichten en ervaringen voor de moderne werkomgeving. En alle obstakels die er eerder waren voor de digitale transitie zijn sinds COVID-19 volledig van tafel. Alleen hoe gaan we alle plannen en ambities goed én snel realiseren met relatief weinig softwareontwikkelaars? Juist: met low-code ontwikkelaars.

Meer lezen
Zelf software ontwikkelen rukt op door low-code

Zelf software ontwikkelen in opmars door low-code

Door het steeds grotere belang van softwareapplicaties voor het succes van organisaties gaan bedrijven vaker zelf een deel van hun maatwerk applicaties ontwikkelen. De snelle opmars van low-code technologie speelt hierbij een grote rol. Synobsys helpt organisaties en hun developers ook om dit zelf te doen, onder andere met een workshop voor developers en een proefdag voor IT’ers sámen met directeuren en businessmanagers.

Meer lezen
Benieuwd hoe Synobsys uw digitale transformatie vaart geeft?

Aanmelden nieuwsbrief