Legacy: hoe gaat u hier mee om?
Synobsys digitaal dichter bij uw klant
Legacy systemen vervangen opent nieuwe wegen

Belangrijke aandachtspunten, tips en achtergronden vind je in onze nieuwe blogs of je hoort ze in de podcast! 

Legacy: hoe gaat u hier mee om?

Onder een systeem wat legacy is, verstaan we een systeem wat qua functionaliteit niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd, maar wat nog steeds wordt gebruikt, bijvoorbeeld vanwege de bedrijfskritische processen die erop draaien. Deze systemen zijn vaak langer geleden ontwikkeld, in een periode waarbij de technologie voor de ontwikkeling van business applicaties nog veel minder ver was dan dat deze tegenwoordig is.

In veel gevallen zijn de legacy systemen (technisch) verouderd en is het niet mogelijk om met die verouderde technologie de nieuwe businesswensen te ondersteunen. Omdat de basisprocessen binnen de organisatie nog wel goed ondersteund worden, is het vaak moeilijk om over te stappen op een geheel nieuw systeem. Daarom hanteert Synobsys de aanpak: “Wat goed is, kan blijven.”

Wilt u ook uw legacy systemen ontsluiten?

Een legacy systeem ontsluiten met Synobsys

In het geval dat u ook binnen uw organisatie legacy systemen ontdekt heeft, kan het ontsluiten van legacy systemen een oplossing zijn. De legacy applicatie ontwikkelaars van Synobsys kunnen u helpen bij de migratie van deze verouderde systemen naar een nieuwe omgeving, waar OutSystems en Mendix goede voorbeelden van zijn.

Met een platform als OutSystems is het voor legacy apps ontwikkelaars heel eenvoudig om een bestaande business applicatie op een nieuwe, innovatieve manier stap voor stap op te bouwen zonder de werking van het bestaande systeem aan te tasten. Integendeel! Door gebruik te maken van een platform als OutSystems of Mendix kunt u de business applicaties van uw organisatie eenvoudig ontsluiten en uitbreiden naar de hedendaagse wensen van uw business.

Legacy software ontwikkeling voor bedrijven

Mensen zijn vanouds stug bij de verandering binnen een organisatie. Het maakt hierbij niet uit of het om de transformatie van zakelijke processen of IT-processen gaat. De legacy consultants van Synobsys kunnen u adviseren over de beste aanpak voor de migratie van legacy systemen naar een nieuw platform.

Nadat de migratie voltooid is, kunt u dergelijke applicaties makkelijker onderhouden, uitbreiden of veranderen. Zo speelt u sneller in op de veranderende wensen van een consument of afdeling!

Benieuwd hoe onze OutSystems specialisten uw organisatie kunnen helpen?

Aanmelden nieuwsbrief

© Synobsys     Design: Embassy of Brands®

Volg ons