Digitaliseren & optimaliseren in het MKB!

Veel bedrijven en organisaties willen hun werkprocessen digitaliseren en optimaliseren. Bij deze ‘digitale transformatie’ wordt al snel gedacht aan grote financiële instellingen en internationale bedrijven. Maar juist voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) liggen hier de grootste kansen! Synobsys helpt deze bedrijven met advies, de ontwikkeling van businessapplicaties en door het delen van kennis. Bijvoorbeeld in onze blogs en MKB-podcast. 

OutSystems professional developer

“De meest krachtige tools voor het digitaliseren en optimaliseren kan het MKB inmiddels ook benutten.”

Het digitaliseren van bedrijfsprocessen was al gaande, maar is door de coronacrisis extra versneld. Feitelijk zijn we nu getuigen van de Vierde Industriële Revolutie (Industrie 4.0) die volop gaande is. Wat betekent dit voor bedrijven in het MKB? Waarom biedt het optimaliseren van werkprocessen juist voor hen de meeste kansen? Wat hebben zij hiervoor nodig? En wat verwachten hun klanten?

Deze en andere prangende vragen komen aan bod in onze MKB-podcast. Pim van Westen (algemeen directeur) en Jacqueline Spits (director operations) van Synobsys geven heldere antwoorden en praktijkvoorbeelden.

MKB-podcast

Luister op jouw favoriete podcast app:

Blogs

Belangrijke kennis en praktische tips voor het digitaliseren en optimaliseren van werkprocessen MKB worden ook gedeeld in onze blogs voor het MKB. Compleet met praktijkvoorbeelden en duidelijke onderbouwingen voor de visievorming van management en IT-professionals. 

Hulp bij digitaliseren MKB met hybride software oplossingen

Hulp bij digitaliseren MKB met hybride software oplossingen

Grote invloed huidige Vierde Industriële Revolutie op MKB

Binnenkort

Dit zijn de leidende MK werkprocessen B behoeften bij optimaliseren

Binnenkort

Meer weten over dit onderwerp?

Aanmelden nieuwsbrief

Kennismaken met Synobsys? Bel 010 458 55 32

© Synobsys     Design: Embassy of Brands®

Volg ons