Mobile development OutSystems
Synobsys digitaal dichter bij uw klant

Mobile development OutSystems

Consumenten stellen steeds hogere eisen aan de service die uw organisatie biedt. Niet alleen op het gebied van de klantenservice van uw bedrijf, ook op het gebied van de toegankelijkheid ervan. Bestellingen moeten niet alleen via een website op de computer kunnen worden geplaatst, maar bijvoorbeeld ook via mobiele apparaten. Uw website zal om deze reden een responsive design moeten krijgen, waarmee de vormgeving van de website automatisch aangepast wordt naar het formaat van het scherm waarmee de website bekeken wordt. Ook uw medewerkers zullen steeds vaker mobiele apparaten, zoals een smartphone of een tablet, gebruiken om wijzigingen door te geven, werkbriefjes in te vullen, enzovoorts.

Onze specialisten helpen u graag bij mobile development met OutSystems voor uw organisatie. OutSystems is een handig platform, die het ontwikkelen van mobiele apps een stuk makkelijker heeft gemaakt voor organisaties en particulieren. Naast mobile development met OutSystems kunt u ook voor mobile development met Mendix kiezen. Mendix lijkt qua opbouw veel op OutSystems, met het verschil dat Mendix zich meer richt op stand alone applicaties. U kunt Mendix bijvoorbeeld ook gebruiken voor het ontwikkelen van eenvoudige webapplicaties, zonder dat u veel kennis nodig heeft van programmeertalen. Wij helpen u zowel met mobile development met OutSystems, als ook met Mendix!

Wilt u een mobiele app laten maken met OutSystems?

Hoe werkt mobile development OutSystems?

OutSystems is een van de meest bekende en meest gebruikte platformen voor mobile development binnen organisaties. Het voornaamste voordeel van OutSystems is dat er al veel componenten voor mobiele apps bestaan. Als gevolg hiervan wordt de noodzaak van maatwerk bij de ontwikkeling van mobiele apps veel kleiner, waardoor een project veel sneller kan worden afgerond en daarbij goedkoper is dan wanneer u voor maatwerk zou kiezen. Mobile development met OutSystems levert u zodoende een kosten- en tijdbesparing op! Niet alleen zal de ontwikkeling van een mobiele app met OutSystems sneller verlopen dan wanneer u voor maatwerk kiest, ook is het systeem veel makkelijker te onderhouden of uit te breiden. Onze developers kunnen u helpen bij de ontwikkeling van mobiele applicaties met OutSystems.

Wanneer u het platform van OutSystems bekijkt, zult u versteld staan van de mogelijkheden die u binnen dit platform worden geboden. Naast de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar geschikte componenten voor uw mobiele applicaties, kunt u ook voor de hulp van onze consultants kiezen. De ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd in mobile development met OutSystems maakt het mogelijk om u een goed beeld te geven van de componenten en modules binnen OutSystems die voor uw organisatie interessant kunnen zijn.

Een agile manier van mobile development met OutSystems

Om snel te kunnen anticiperen op de ontwikkelingen in uw branche is een agile manier van werken essentieel. Bij een agile manier van werken wordt er gekozen voor kleine iteraties, waarbij steeds een deel van de ontwikkeling van het systeem wordt voltooid. In tegenstelling tot de watervalmethode blijft u als klant nauw bij de mobile development met OutSystems betrokken in het geval van een agile manier van werken. Zo voorkomen we dat u achteraf achter punten binnen het ontwikkelde systeem komt, die u alsnog wilt laten verbeteren.

Door de agile manier van werken kunt u dergelijke verbeterpunten al tijdens de ontwikkeling van uw mobiele applicatie(s) aankaarten. Zo wordt het gehele proces versneld! Onze ervaren consultants helpen u graag op weg bij mobile development met OutSystems voor uw organisatie. Samen zoeken we naar een geschikte combinatie van losse componenten en modules, die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren. Apps die met OutSystems gemaakt worden, zijn geschikt voor Android en iOS, waarbij de data online en offline gesynchroniseerd kan worden.

Benieuwd hoe Synobsys uw digitale transformatie vaart geeft?

Aanmelden nieuwsbrief

© Synobsys

Volg ons