Mobile development OutSystems
Synobsys digitaal dichter bij uw klant

Mobile development OutSystems

Consumenten stellen steeds hogere eisen aan de service die uw organisatie biedt. Niet alleen op het gebied van de klantenservice van uw bedrijf, maar ook op het gebied van toegankelijkheid. Bestellingen moeten niet alleen via een website op de computer geplaatst kunnen worden, maar bijvoorbeeld ook via mobiele apparaten. Uw website moet om deze reden een responsive design hebben. Zo wordt de vormgeving van de website automatisch aangepast naar het formaat van het scherm waarmee de website bekeken wordt. Ook uw medewerkers gebruiken steeds vaker mobiele apparaten, zoals een smartphone of een tablet, om wijzigingen door te geven of bijvoorbeeld werkbriefjes in te vullen.

Onze specialisten helpen u graag bij mobile development met OutSystems voor uw organisatie. OutSystems is een handig low-code platform, dat het ontwikkelen van mobiele apps een stuk gemakkelijker maakt voor organisaties. Naast mobile development met OutSystems kunt u ook voor mobile development met Mendix kiezen. Dit lijkt qua opbouw veel op OutSystems, met het verschil dat Mendix zich meer richt op stand alone applicaties.

Wilt u een mobiele app laten maken met OutSystems?

Hoe werkt mobile development met OutSystems?

OutSystems is een van de meest bekende en meest gebruikte platformen voor mobile development binnen organisaties. Het voornaamste voordeel hiervan is dat er al veel componenten voor mobiele apps bestaan. Hierdoor wordt de noodzaak van maatwerk bij de ontwikkeling van mobiele apps veel kleiner, waardoor een project veel sneller kan worden afgerond. Dat is goedkoper dan wanneer u voor maatwerk zou kiezen. Mobile development met OutSystems zorgt zo voor een besparing in kosten en tijd! Niet alleen gaat de ontwikkeling van een mobiele app met OutSystems sneller dan wanneer u voor maatwerk kiest, ook is het systeem veel gemakkelijker te onderhouden of uit te breiden. Onze developers kunnen u helpen bij de ontwikkeling van mobiele applicaties met OutSystems.

Wanneer u het platform van OutSystems bekijkt, zult u versteld staan van de mogelijkheden die geboden worden. Naast de mogelijkheid om zelf te zoeken naar geschikte componenten voor uw mobiele applicaties, kunt u ook voor de hulp van onze consultants kiezen. De ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd in mobile development maakt het mogelijk om u een goed beeld te geven van de componenten en modules die voor uw organisatie interessant kunnen zijn.

Een agile manier van mobile development

Om snel te kunnen anticiperen op de ontwikkelingen in uw branche is een agile manier van werken essentieel. Hierbij wordt er gekozen voor kleine iteraties, waarbij steeds een deel van de ontwikkeling van het systeem wordt voltooid. In tegenstelling tot de ‘watervalmethode’ blijft u als klant nauw bij de ontwikkeling betrokken. Zo voorkomen we dat u achteraf achter punten binnen het ontwikkelde systeem komt, die u alsnog wilt laten verbeteren. Ook dat werkt veel sneller en efficiënter.

Door de agile manier van werken kunt u dergelijke verbeterpunten al tijdens de ontwikkeling van uw mobiele applicatie(s) aankaarten. Zo wordt het gehele proces versneld! Onze consultants helpen u graag op weg bij mobile development met OutSystems voor uw organisatie. Samen zoeken we naar een geschikte combinatie van losse componenten en modules, die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren. Apps die met OutSystems gemaakt worden, zijn geschikt voor Android en iOS, waarbij de data online en offline gesynchroniseerd kan worden.

Benieuwd hoe Synobsys uw digitale transformatie vaart geeft?

Aanmelden nieuwsbrief