Synobsys realiseert koppeling met uw databases
Koppeling OutSystems met DB/400 en iSeries

Een goede inventarisatie is belangrijk

Een koppeling van uw interne en externe processen in OutSystems met DB/400 en iSeries lijkt eenvoudig. Dat kan het ook zeker zijn. Uw wensen bepalen de complexiteit. Een goede inventarisatie is dus van groot belang. Synobsys helpt u hierbij. Al sinds de oprichting van Synobsys realiseren wij koppelingen met databases.

De platformen van nu; OutSystems en Mendix, kan Synobsys koppelen met uw 'oudere' databases. Dat is zelfs alleen nog maar makkelijker geworden. Wat u wilt koppelen is altijd het vertrekpunt. Wat is uw motivatie? Welke voordelen heeft dit aan zowel productiezijde als aan klantzijde? Wilt u een dynamische koppeling? Welke investering bent u bereid hiervoor te doen? En zo kunnen wij nog wel even doorgaan. U wilt een goed advies, de juiste aanvliegroute. Of een alternatieve.

Webservices, Stored Procedures en Database connect

Met een Webservice maakt u bepaalde operaties binnen uw applicatie van buitenaf benaderbaar. De communicatie verloopt, zonder menselijke tussenkomst, via standaard webprotocollen (bijvoorbeeld SOAP) via XML. Het HTTP-protocol zorgt voor de uitwisseling van data. Een Stored Procedure (opgeslagen procedure) wordt bewaard binnen een database. Deze draait op de databaseserver en heeft daardoor direct toegang tot uw data.

De gebruiker ziet alleen de resultaten. Hiermee voorkomt u het over en weer sturen van grote hoeveelheden data. Dit kan een SQL zijn, of een eigen programma. Maak een koppeling met een externe database, zoals DB/400/iSeries met OutSystems. Hiermee kunt u makkelijk de bestaande database ophalen en op uw server plaatsen. Vervolgens maken wij voor u een koppeling met de nieuwe applicatie.

Interesse in een koppeling van uw OutSystems systemen met DB/400 en iSeries?

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

Kennismaken met Synobsys? Bel 010 458 55 32

© Synobsys     Design: SchutDesigns

Volg ons