OutSystems Nederland
partner mét een eigen MVP

Voor OutSystems projecten in Nederland staat Synobsys als dedicated OutSystems partner voor u klaar. Wij realiseren complete projecten voor Nederlandse bedrijven en organisaties en wij zorgen voor de juiste OutSystems specialisten, methoden en/of middelen. Ook hebben wij zelf een van de wereldwijd schaarse MVP’s (Most Valuable Professional) in huis. Dat biedt grote voordelen voor de projecten van onze klanten, ontwikkelteams en voor onze developers.

Voordelen van OutSystems

Het OutSystems platform is hét leidende low-code ontwikkelplatform. Dat vinden niet alleen wij. Ook volgens het gezaghebbende Amerikaanse onderzoeksbureau Gartner is OutSystems al jaren het toonaangevende low-code platform. Het zorgt voor een hogere ontwikkelsnelheid (kortere time-to-market), betere softwarekwaliteit en meer flexibiliteit voor gebruikers. Betere code zorgt bovendien voor aanzienlijk lagere onderhoudskosten (minder technical debt).

OutSystems Nederland partner

Synobsys gebruikt al sinds de oprichting in 1995 low-code tools voor applicatieontwikkeling. Dit neemt de laatste jaren een grote vlucht. Dit komt door de grote behoefte aan agile softwareontwikkeling met een hogere ontwikkelsnelheid. In 2015 kozen wij er bewust voor om ons volledig toe te leggen op low-code softwareontwikkeling met OutSystems. Sindsdien zijn wij een van de OutSystems partners in Nederland. Hierdoor vindt u ons profiel ook via hun website.

De keuze voor het ontwikkelen met Synobsys én dit low-code platform is een sterke combinatie. Onze OutSystems developers benutten met hun kennis en ervaring dit platform als gereedschap in het voordeel van onze klanten. Organisaties bepalen zelf wat zij doen en wat zij overlaten aan onze specialisten.

OutSystems MVP

Als vaste OutSystems partner hebben onze ontwikkelaars directe toegang tot informatie, kennis en support van OutSystems. Zo kunnen wij samen met OutSystems Nederland nog betere oplossingen realiseren voor onze klanten. Daarnaast beschikken wij zelf over een eigen OutSystems MVP (Paul Schmeddes). Hij is benoemd door OutSystems. Van de enkele duizenden dedicated ontwikkelaars wereldwijd zijn er ruim zestig benoemd tot MVP. Hij maakt hiermee deel uit van een selecte groep consultants die extra toegevoegde waarde bieden bij het gebruik van dit low-code platform.

Bij onze projecten ondersteunt deze consultant ontwikkelteams met extra expertise en hij ziet toe op de kwaliteit van keuzes, werkprocessen en natuurlijk het eindresultaat. Zijn aanwezigheid versterkt ons kwaliteitsstreven en ook onze inspanningen bij het opleiden en verder ontwikkelen van onze developers.

Voorbeelden OutSystems projecten

Voorbeelden van onze projecten met OutSystems in Nederland zijn onder andere te vinden bij:

Of kijk bij ons klantenoverzicht.

OutSystems Partner

OutSystems Partner

Voor low code applicaties

OutSystems Platform

OutSystems Platform

Hét low code ontwikkelplatform

OutSystems laat het doen

OutSystems Projecten

Voorbeelden & Cases

OutSystems Diensten

OutSystems Diensten

Onze ontwikkelaars en consultants staan klaar

Ook interessant?

Bedrijven worden zelf softwareproducent, het OutSystems platform helpt hen

Low-code softwareontwikkeling – bijvoorbeeld met het OutSystems platform – kan bedrijven de komende jaren sterk helpen bij het zetten van een belangrijke stap in de digitale revolutie. Van softwareconsument worden zijzelf veel vaker softwareproducent. Het Amerikaanse marktonderzoeksbureau IDC verwacht dat maar liefst een kwart van de Fortune 500 bedrijven in 2025 zelf (mede)producent is geworden. Vooral vanwege het sterk groeiend belang van software en van een goede ontwikkelstrategie. Die moet developers – die ondertussen nóg schaarser worden – vooral goed faciliteren.

Meer lezen

Hoe helpt low-code de technical debt voorkomen?

De technical debt bij applicatieontwikkeling wordt een steeds grotere bedreiging voor het innovatievermogen en IT-projecten bij organisaties. Terwijl veel andere obstakels voor de digitale transformatie verdwijnen, groeit de ‘tech debt’ van bedrijven. En daarmee de schadelast die zij ervaren door deze schuld, die ten koste gaat van het IT-budget (gemiddeld 41%) voor daadwerkelijke innovaties. En doordat het de bedrijfsprestaties remt. Low-code softwareontwikkeling met het OutSystems platform helpt ontwikkelaars actief om deze ‘technische schuld’ te controleren en beperken.

Meer lezen
Benieuwd hoe Synobsys uw digitale transformatie vaart geeft?

Aanmelden nieuwsbrief