OutSystems diensten
Onze ontwikkelaars en consultants staan klaar

OutSystems ontwikkelaars en OutSystems consultants zijn bij Synobsys meer dan alleen bouwer en adviseur. Ze beschikken over uitgebreide IT-kennis, waardoor ze breed inzetbaar zijn. Onze ontwikkelaars zijn meestal ook consultants. Dat merkt u aan hun advies, vroegtijdig meedenken over oplossingen en hun bijdragen in het scrumteam. U kunt onze mensen en diensten op verschillende manieren inzetten. Onze OutSystems consultants zijn ook IT-adviseurs. Dat merkt u aan hun brede ervaring en kennis over softwareoplossingen.  

OutSystems ontwikkeling in drie smaken

OutSystems is heel geschikt voor een Agile aanpak. Binnen Synobsys hebben wij deze werkwijze als standaard ingevoerd. We werken voornamelijk in scrumteams bij en voor onze klanten. Dat kan afhankelijk van uw filosofie en wensen globaal op drie verschillende manieren:

OutSystems Doe het zelf

1. Doe het zelf

Breidt uw OutSystems team(s) uit met één of twee van onze low code consultants om uw eigen team op stoom te helpen en u te begeleiden bij uw eerste stappen in het gebruik van het platform. Als u het zelf wilt doen, is het langs de zijlijn meekijken van onze OutSystems MVP een goede optie. Denk aan deze rollen.

naar rollen
OutSystems Doe het samen

2. Doe het samen

Schakel een OutSystems team van Synobsys in. Vul dit team aan met uw eigen OutSystems ontwikkelaars of vorm uw eigen teams en vul die aan met onze OutSystems ontwikkelaars. Samen bereiken we dan de door u gewenste resultaten.

naar teams
OutSystems laat het doen

3. Laat het doen

Heeft u geen eigen softwareontwikkelaars of geen tijd om een project uit te voeren? Besteed dan uw OutSystems project
volledig uit aan onze OutSystems ontwikkelaars en consultants. Ook het beheer van de gerealiseerde applicatie na de ontwikkeling is bij ons in goede handen.

naar project

OutSystems consultancy

Hulp nodig bij uw OutSystems ontwikkeling? Met OutSystems consultancy helpen wij u direct op weg met doelgericht advies. Onze consultants zijn vaak ook OutSystems ontwikkelaars, dus zij denken breed mee over uw ontwikkelvraagstukken. Of het nu gaat over software architectuur, platform inrichting of integraties, met onze OutSystems consultancy krijgt u snel de juiste inzichten en kunt u doelgerichte keuzes maken. Daarbij bekijken we ook welke ondersteuning u nodig heeft van onze low code ontwikkelaars.

Onze eigen OutSystems MVP is ook beschikbaar om mee te denken over uw OutSystems ontwikkeling, de keuzes die u voor de langere termijn moet maken en het ontwijken van de valkuilen. Ook zorgt hij voor onze kwaliteitsborging door mee te kijken met onze ontwikkelaars, door het uitvoeren van code reviews en door coaching van onze specialisten.

Onze low code ontwikkelaars kiezen OutSystems

Al sinds onze oprichting in 1995 gebruiken wij low-code tools voor softwareontwikkeling. Door de jaren heen is er wel veel veranderd. De huidige low-code platformen bieden veel meer ondersteuning aan het ontwikkelproces dan in de jaren ’90.

Na jarenlange focus op vooral OutSystems en Mendix, kiezen wij voor het realiseren van nieuwe oplossingen nu alleen nog voor OutSystems. Vooral omdat dit tegenwoordig het toonaangevende en wat ons betreft ook het beste low code platform is. Daarom zijn onze low code ontwikkelaars volledig OutSystems ‘dedicated’.

OutSystems Partner

OutSystems Partner

Voor low code applicaties

OutSystems Platform

OutSystems Platform

Hét low code ontwikkelplatform

OutSystems laat het doen

OutSystems Projecten

Voorbeelden & Cases

Benieuwd hoe Synobsys uw bedrijfsprocessen helpt optimaliseren? 

Aanmelden nieuwsbrief