Rollen Outsystems

voor low code software ontwikkeling

In een OutSystems team zijn specialisten met verschillende rollen nodig. We hebben de verschillende OutSystems rollen voor low code software ontwikkeling voor u op een rij gezet. Welke aanpak u ook kiest, bij Synobsys staan al deze specialisten voor u klaar. Zij hebben veel ervaring met werken in scrumteams. Wilt u hier meer over weten of advies over de samenstelling, mix of goede aanvulling voor uw team(s)? Wij helpen u graag verder. Neem hiervoor contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Belangrijke rollen low code software development

Bij low code software development in een agile team zijn verschillende rollen belangrijk, allemaal met hun eigen kennisniveaus. Eén persoon kan tegelijkertijd meerdere rollen hebben.

OutSystems product owner

Product Owner

De Product Owner (bijna altijd) van de opdrachtgever is het centrale aanspreekpunt van het ontwikkelteam. Hij verzamelt ideeën, bepaalt en bewaakt de koers en stuurt bij waar nodig.

OutSystems scrum master

Scrum Master

De Scrum Master zet de klant centraal en faciliteert het ontwikkelteam om optimaal te presteren. Hij is sparringpartner van de Product Owner en houdt de focus op het eindresultaat.

OutSystems Business Analist

Business Analist & Informatie Analist

De taken van deze analisten worden nogal eens door elkaar gehaald. In de basis kijkt de Business Analist sterk naar de kern van veranderingen en structureert klantwensen voordat de uitvoering van het IT-project start. De Informatie Analist zit in het project en vertaalt de klantwensen naar de IT-uitvoering. Onze consultants kunnen beide rollen vervullen. 

OutSystems product owner

Software Architect

De Software Architect bepaalt de grote ontwerpkeuzes en technische kaders. Hij brengt uw applicatielandschap goed in kaart en zorgt voor het optimaliseren en waarborgen van de softwarestructuur.

OutSystems asociate developer

Associate Developer

Deze OutSystems ontwikkelaar ontwikkelt snel eenvoudige low code, waardevol voor snelle businessmutaties. Hij werkt zelfstandig, maar bij ons altijd onder toezicht van een senior.

OutSystems professional developer

Professional Developer

De Professional Developer is de senior ontwikkelaar voor alle bedrijfsapplicaties: backend, front-end en mobile. De ervaren spin in het web voor uw applicatieontwikkeling.

OutSystems expert developer

Expert Developer

De Expert Developer is de meester ontwikkelaar en beheerst elk facet van OutSystems. Hij kan de Associate en de Professional Developers in een team perfect coachen.

OutSystems Platform

Most Valuable Professional (MVP)

Synobsys beschikt over een van de schaarse OutSystems MVP’s. Belangrijk voor onze klanten, ontwikkelaars en andere OutSystems gebruikers. MVP is een verdiende titel en wordt door OutSystems zelf uitgegeven aan personen die veel waarde toevoegen in de gehele OutSystems community. Binnen Synobsys adviseert en waarborgt onze MVP de kwaliteit van onze softwareontwikkeling.

Benieuwd hoe Synobsys uw digitale transformatie vaart geeft?

Aanmelden nieuwsbrief