OutSystems Most Valuable Professional (MVP)

Van de enkele duizenden OutSystems ontwikkelaars zijn er wereldwijd ongeveer 40 benoemd tot OutSystems Most Valuable Professional (MVP). De MVP is van grote waarde voor onze klanten, ontwikkelaars en andere OutSystems gebruikers. Zijn aanwezigheid bij Synobsys onderstreept ons kwaliteitsstreven en de investeringen die wij doen in het opleiden en ontwikkelen van onze developers.

Wat doet de OutSystems MVP?

Synobsys is niet alleen gecertificeerd OutSystems partner. Onze consultant en OutSystems specialist Paul Schmeddes is in 2018 benoemd tot OutSystems MVP, oftewel: Most Valuable Professional. Hij maakt hiermee deel uit van een zeer selecte groep consultants van OutSystems partners. Bij onze eigen projecten bewaakt hij ons kwaliteitsstreven en controleert hij de kwaliteit van keuzes, werkprocessen en natuurlijk het eindresultaat.

Ook helpt onze MVP OutSystems gebruikers bij vraagstukken als:

·       Hoe start ik op met OutSystems?
·       Hoe bewaak ik de kwaliteit van mijn teams en software
·       Met welke architectuur blijf ik effectief? 

Onze MVP doet dit als deelnemer aan ontwikkelteams bij onze klanten en als adviseur bij verschillende projecten.    

OutSystems ecosysteem en Most Valuable Professional Programma

De titel OutSystems Most Valuable Professional (MVP) onderstreept de waarde van OutSystems experts voor de community van gebruikers. OutSystems zorgt daarbij voor de ondersteuning en verdere ontwikkeling van deze professionals. Het OutSystems Most Valuable Professional Programma erkent deze experts en introduceert ze in het OutSystems ecosysteem van partners en klanten als de elite-ontwikkelaars in de markt.

Benieuwd hoe Synobsys uw digitale transformatie vaart geeft?

© Synobsys     Design: SchutDesigns

Volg ons