OutSystems professional developer

Uw Outsystems ontwikkelteam

met onze mensen en advies

Hulp nodig voor uw OutSystems ontwikkel team? Als gecertificeerd OutSystems partner helpt Synobsys op verschillende manieren bij het vormen en ontwikkelen van OutSystems teams. Wij hebben de juiste specialisten in huis om een compleet team te vormen dat zelfstandig of in nauw overleg met u aan de slag gaat. Uw Product Owner stelt de backlog op en bepaalt de prioriteiten. Het Synobsys ontwikkelteam realiseert de applicatie(s).

“Hebben jullie nog OutSystems ontwikkelaars of mensen die kunnen meedenken met ons OutSystems ontwikkel team?”

Deze vraag krijgen we regelmatig. En ja: wij hebben die mensen! Zij kunnen uw complete OutSystems team vormen, dat nauw samenwerkt met uw eigen mensen. Onze OutSystems consultants geven advies over de aanpak en samenstelling van OutSystems teams. Daarnaast hebben wij specialisten die vanuit verschillende OutSystems rollen kunnen bijdragen in uw OutSystems ontwikkel team. Concrete voorbeelden ziet u op onze pagina met OutSystems projecten.

Passende oplossing voor OutSystems teams

Onze OutSystems ontwikkelaars zijn op verschillende manieren inzetbaar voor uw uitdaging.

  1. Samen met ons team: U schakelt een OutSystems team van Synobsys in en laat de ontwikkeling over aan ons. U blijft achter het stuur zitten.
  2. Enkele specialisten: U doet het meeste zelf en breidt uw eigen OutSystems team(s) voor specifieke rollen uit met onze specialisten.
  3. Project uitbesteden: U kunt een OutSystems project ook volledig uitbesteden aan onze OutSystems specialisten.

Meer weten over ons?

Benieuwd hoe Synobsys uw bedrijfsprocessen helpt optimaliseren? 

Aanmelden nieuwsbrief