OutSystems Diensten
Uw OutSystems partner
voor low code applicaties

Als OutSystems partner en ontwikkelaar maakt Synobsys innovatieve, mobiele- en webapplicaties. In uw voordeel maken we bij het ontwikkelen van deze apps en applicaties gebruik van OutSystems. Dat is van grote waarde binnen een Agile software ontwikkelomgeving. Het platform helpt met een kortere ‘time-to-market’, biedt u meer flexibiliteit en een hogere kwaliteit van de ontwikkelde software. Hierdoor bespaart u na de bouw flink op uw onderhoudskosten. We leggen u graag verder uit waarom wij focussen op OutSystems en hoe wij u hiermee kunnen helpen.

Waarom OutSystems?

Met het OutSystems low code applicatieplatform kunnen wij voor organisaties in kleine, efficiënte teams sneller dan ooit moderne businessapplicaties bouwen en implementeren. Want ook binnen uw vaste systemen (zoals ERP) is er vaak behoefte aan flexibele, innovatieve oplossingen. Bijvoorbeeld om uw processen te digitaliseren. Hiervoor blijven de eisen en wensen van organisaties snel veranderen. Dat vereist software die meebeweegt.

OutSystems maakt het mogelijk om op maat proces-gedreven bedrijfsapplicaties te ontwikkelen. Snel en met een korte time-to-market. Vooral omdat bij OutSystems ontwikkeling minder handmatig programmeerwerk nodig is. Daardoor kunnen wij ons concentreren op WAT we voor u moeten maken. HOE het gemaakt moet worden, kunnen we voor een groot deel overlaten aan het platform.  

Bedrijven en organisaties in alle sectoren maken daarom gebruik van dit platform. Het gerenommeerde ICT onderzoeks- en adviesbureau Gartner heeft OutSystems al meerdere jaren op rij uitgeroepen tot hét beste low code platform.

OutSystems partners

Bij gecertificeerde OutSystems partners bent u verzekerd van directe toegang tot de kennis, actuele informatie en support van OutSystems. Hiermee kunnen wij in Nederland nog betere oplossingen bieden voor bedrijven en organisaties. Of u projecten nu volledig wilt uitbesteden, grotendeels zelf wilt uitvoeren of kiest voor een gezamenlijk ontwikkelteam. Tussen de verschillende OutSystems partners bestaan verschillen. Synobsys is vooral specialist voor het grotere MKB, (semi)overheden, partijen in de financiële en zakelijke dienstverlening en de distributiesector.

OutSystems partner met MVP!

Als dedicated OutSystems partner denken wij mee over de toekomst van het low-code platform en werken wij mee aan nieuwe releases. Ook beschikken wij over een eigen OutSystems MVP (Most Valuable Professional), benoemd door OutSystems. Bij de projecten die wij uitvoeren, ziet hij toe op de kwaliteit van keuzes, werkprocessen en natuurlijk het eindresultaat.

Bij Synobsys staat de kwaliteit van applicatieontwikkeling altijd voorop. De MVP ziet hierop toe. Hij is ook nauw betrokken bij het opleiden en de kennisontwikkeling van onze OutSystems ontwikkelaars. Ook voor hun projecten en ontwikkeling biedt dat grote voordelen.

OutSystems Nederland

Wereldwijd vertrouwen duizenden organisaties op dit toonaangevende low-code ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Voor het gebruik van OutSystems in Nederland kunt u terecht bij Synobsys als gecertificeerd OutSystems partner en ontwikkelaar. Naast OutSystems ontwikkeling (bouw en implementatie) zorgen wij ook voor service, beheer en support in Nederland.

OutSystems Platform

OutSystems Platform

Hét low code ontwikkelplatform

OutSystems Diensten

OutSystems Diensten

Onze ontwikkelaars en consultants staan klaar

OutSystems laat het doen

OutSystems Projecten

Voorbeelden & Cases

Benieuwd hoe Synobsys uw digitale transformatie vaart geeft?

Aanmelden nieuwsbrief