OutSystems Diensten
Uw OutSystems partner
voor low code applicaties

Als OutSystems partner en ontwikkelaar maakt Synobsys innovatieve, mobiele- en webapplicaties. In uw voordeel maken we bij het ontwikkelen van deze apps en applicaties gebruik van OutSystems. Dat is van grote waarde binnen een Agile software ontwikkelomgeving. Het platform helpt met een kortere ‘time-to-market’, biedt u meer flexibiliteit en een hogere kwaliteit van de ontwikkelde software. Hierdoor bespaart u na de bouw flink op uw onderhoudskosten. We leggen u graag verder uit waarom wij focussen op OutSystems en hoe wij u hiermee kunnen helpen.

Waarom OutSystems?

Met het OutSystems low code applicatieplatform kunnen wij voor organisaties in kleine, efficiënte teams sneller dan ooit moderne businessapplicaties bouwen en implementeren. Want ook binnen uw vaste systemen (zoals ERP) is er vaak behoefte aan flexibele, innovatieve oplossingen. Bijvoorbeeld om uw processen te digitaliseren. Hiervoor blijven de eisen en wensen van organisaties snel veranderen. Dat vereist software die meebeweegt.

OutSystems maakt het mogelijk om op maat proces-gedreven bedrijfsapplicaties te ontwikkelen. Snel en met een korte time-to-market. Vooral omdat bij OutSystems ontwikkeling minder handmatig programmeerwerk nodig is. Daardoor kunnen wij ons concentreren op WAT we voor u moeten maken. HOE het gemaakt moet worden, kunnen we voor een groot deel overlaten aan het platform.  

Bedrijven en organisaties in alle sectoren maken daarom gebruik van dit platform. Het gerenommeerde ICT onderzoeks- en adviesbureau Gartner heeft OutSystems al meerdere jaren op rij uitgeroepen tot hét beste low code platform.

OutSystems partner met MVP!

Als dedicated OutSystems partner kunnen ontwikkelaars van Synobsys indien nodig rekenen op directe toegang tot informatie, kennis en support van OutSystems. Zo kunnen wij in Nederland nog betere oplossingen realiseren voor onze klanten. Ook denken wij mee over de toekomst van het low code platform en werken wij mee aan nieuwe releases.

Bij Synobsys staat de kwaliteit van applicatieontwikkeling altijd voorop. Daarom investeren wij veel in kennisontwikkeling van onze ontwikkelaars. Ons kwaliteitsstreven wordt onderstreept en bewaakt door onze eigen OutSystems MVP (Most Valuable Professional), benoemd door OutSystems. Bij de projecten die wij uitvoeren, ziet hij toe op de kwaliteit van keuzes, werkprocessen en natuurlijk het eindresultaat.

OutSystems Nederland

Wereldwijd vertrouwen duizenden organisaties op dit toonaangevende low code ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Voor het gebruik van OutSystems in Nederland kunt u terecht bij Synobsys als gecertificeerd OutSystems partner en ontwikkelaar. Naast OutSystems ontwikkeling (bouw en implementatie) zorgen wij ook voor service, beheer en support in Nederland.

Meer weten over hoe wij u kunnen helpen?

Aanmelden nieuwsbrief

Kennismaken met Synobsys? Bel 010 458 55 32

© Synobsys     Design: Embassy of Brands®

Volg ons