OutSystems laat het doen
OutSystems platform
Hét low code ontwikkelplatform

Het OutSystems platform is hét toonaangevende low code ontwikkelplatform voor softwareontwikkelaars. Het biedt de omgeving waarin eenvoudig backend en front-end integraties gemaakt worden. Ook zijn met de skills set van dit ontwikkelplatform eenvoudig native mobile apps te ontwikkelen voor Android en iOS.

Waarom een OutSystems platform?

De flexibiliteit en zeer korte ontwikkeltijd die haalbaar is met het OutSystems platform, maakt het mogelijk om het ontwikkelproces in nauwe samenwerking met de business te laten verlopen. Daardoor is het zeer geschikt binnen een agile werkomgeving (met incrementele softwareontwikkeling).

Dit low code ontwikkelplatform wordt ook veel gebruikt om systemen te koppelen. Zelfs met oudere (legacy) systemen die eigenlijk geen mogelijkheden hebben om met andere systemen te communiceren. OutSystems werkt als software-laag rond de systemen en voegt nieuwe functionaliteiten toe. Oude systemen hoeven daardoor niet per se vervangen te worden om nieuwe stappen te zetten in bijvoorbeeld de digitale transformatie.

Voordelen voor ontwikkelaars

OutSystems ondersteunt ontwikkelaars door hen visueel te laten programmeren. Hierbij wordt de programmatuur vanzelf al (deels) gedocumenteerd. Door gebruik van Artificial Intelligence (AI) voor softwareontwikkeling in de service studio (IDE) wordt de kwaliteit van software verbeterd. Zeker in complexe omgevingen met verschillende OutSystems integraties (mobile, front-end en backend integraties) ondersteunt dit de uitwisselbaarheid van resources. Ook helpt OutSystems om eigen medewerkers op te leiden en snel productief te maken met dit low code ontwikkelplatform.

“Een groot voordeel van OutSystems is de ontwikkelsnelheid. Als developers kunnen wij een klant snel iets laten zien waar hij op reageert.” 

Levi Cederpark, OutSystems developer

OutSystems backend & front-end integraties

Het realiseren van OutSystems backend en front-end integraties is relatief eenvoudig. Met behulp van de integratie-laag zijn services (van derden) te integreren en zijn eigen services te publiceren.

Door de architectuur van OutSystems is ook het ontwikkelen van ‘loosly coupled systemen’ gemakkelijk. Bovendien wordt hergebruik bevorderd over verschillende implementaties heen.

Daarnaast ondersteunt het platform het beheer van deze complexe omgevingen. En dit alles kan binnen een horizontaal en verticaal schaalbare omgeving, die voldoet aan de SOC 2 security criteria.

OutSystems platform mét Synobsys

Met de keuze voor het ontwikkelen met Synobsys én OutSystems kiest u voor een unieke combinatie. Met onze kennis en ervaring kunnen wij dit ‘gereedschap’ gebruiken in het voordeel van onze klanten.

Met het OutSystems platform ontwikkelen wij businessapplicaties die direct (native) werken op meerdere apparaten. Dus zonder een extra mobiele omgeving: gewoon alles-in-één. Het platform voegt een mobiele interface toe aan bestaande systemen. Zo wordt uw online platform toegankelijker voor klanten. En met één omgeving blijft uw merkbeleving beter intact.

U bepaalt wat u zelf wilt doen en wat u aan ons overlaat (OutSystems Diensten). En natuurlijk wat we samendoen. OutSystems biedt ook daarvoor alle mogelijkheden. De keuze is aan u!

OutSystems Partner

OutSystems Partner

Voor low code applicaties

OutSystems laat het doen

OutSystems Projecten

Voorbeelden & Cases

OutSystems Diensten

OutSystems Diensten

Onze ontwikkelaars en consultants staan klaar

Benieuwd hoe Synobsys uw bedrijfsprocessen helpt optimaliseren? 

Aanmelden nieuwsbrief