OutSystems Doe het samen
OutSystems projecten
Voorbeelden & Cases

Synobsys realiseert OutSystems projecten door heel Nederland. Dat doen wij als gecertificeerd OutSystems partner. Onze opdrachtgevers kiezen zelf wat wij voor hen doen (OutSystems Diensten), wat we samendoen en dus ook wat zij zelf doen. En hoe zij onze gespecialiseerde OutSystems teams en  ontwikkelaars inzetten bij hun eigen projecten. Op deze pagina vindt u enkele OutSystems cases en voorbeelden van OutSystems projecten die wij hebben uitgevoerd.

Meer weten over onze OutSystems diensten?

Trots op onze samenwerkingen

Klantenoverzicht

Monuta

Monuta maakt gebruik van de producten van Synobsys. Middels het ‘doe het samen’ concept ontwikkelde Synobsys met behulp van de software ontwikkeltools het volledige verzekeringssysteem. Het systeem, dat het primaire proces van Monuta verzekeringen ondersteunt, was van essentieel belang voor de sterke groei die de organisatie doormaakte.

ABN AMRO

Al vanaf de oprichting maakt ABN AMRO Clearing gebruik van de producten en diensten van Synobsys. De kern van het Clearingsysteem werd ontwikkeld en groeide mee met de explosieve groei van het aantal beurstransacties door de jaren heen.

Accell Nederland

Accell koos ervoor de producten en diensten van Synobsys in te zetten om het volledige ERP-systeem als maatwerk te laten ontwikkelen. Accell ICT is daarmee dé provider van de businesssystemen voor een groot deel van de groep organisaties.

OutSystems Partner

OutSystems Partner

Voor low code applicaties

OutSystems Platform

OutSystems Platform

Hét low code ontwikkelplatform

OutSystems Diensten

OutSystems Diensten

Onze ontwikkelaars en consultants staan klaar

Benieuwd hoe Synobsys uw digitale transformatie vaart geeft?

Aanmelden nieuwsbrief