Maatwerkapplicaties ontwikkelen is ons vak

Over Synobsys

Nuchter. Open. Vol passie. Transparant.

Synobsys is een innovatieve Nederlandse ontwikkelaar van softwareapplicaties voor het digitaliseren van werkprocessen. Met behulp van low-code (OutSystems) ontwikkelen wij (mobile first) maatwerkapplicaties. Dit doen wij door complete projecten te realiseren of bij onze klanten te zorgen voor de juisten mensen, methoden en middelen.

Synobsys staat voor kwaliteit, betrokkenheid, passie en gedegen betrouwbaarheid. Dat zijn geen loze kreten. Dit zeggen onze klanten. Daar herkennen wij ons goed in. Onze medewerkers zijn niet alleen echte professionals in hun vakgebied, maar ook echte doeners. Nuchter en rechtdoorzee. Dat past bij onze open cultuur en onze afkomst: Rotterdam. 'Geen woorden, maar daden'. Laat u dat niet afschrikken, want wij zijn er voor u.

“Wij doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken.” 

Ineke de Raaf, OutSystems developer

Trots op onze samenwerkingen

Monuta

Monuta maakt gebruik van de producten van Synobsys. Middels het ‘doe het samen’ concept ontwikkelde Synobsys met behulp van de software ontwikkeltools het volledige verzekeringssysteem. Het systeem, dat het primaire proces van Monuta verzekeringen ondersteunt, was van essentieel belang voor de sterke groei die de organisatie doormaakte.

ABN AMRO

Al vanaf de oprichting maakt ABN AMRO Clearing gebruik van de producten en diensten van Synobsys. De kern van het Clearingsysteem werd ontwikkeld en groeide mee met de explosieve groei van het aantal beurstransacties door de jaren heen.

Accell Nederland

Accell koos ervoor de producten en diensten van Synobsys in te zetten om het volledige ERP-systeem als maatwerk te laten ontwikkelen. Accell ICT is daarmee dé provider van de businesssystemen voor een groot deel van de groep organisaties.

OutSystems met Synobsys

Als dedicated OutSystems-partner beschikt Synobsys over een van de schaarse OutSystems MVP’s (Most Valuable Professional) in de wereld, benoemd door OutSystems. Hierdoor hebben wij directe toegang tot informatie, kennis en support van dit toonaangevende low-code platform. Daar hebben onze klanten én medewerkers profijt van.

682A5765

Onze kernwaarden

Waar staan wij voor bij Synobsys

682A6014

Werken bij Synobsys

Geef je ontwikkelwensen de ruimte

682A6172

Contact

Wilt u met ons van gedachten wisselen?

Benieuwd hoe Synobsys uw digitale transformatie vaart geeft?

Aanmelden nieuwsbrief