Geef je ontwikkelwensen de ruimte

Heb jij passie voor je vak en krijg je graag de ruimte om te werken aan de digitale transformatie van boeiende organisaties? Ontdek dan welke carrièrekansen Synobsys kan bieden. Als innovatieve ontwikkelaar van businessapplicaties zijn wij altijd op zoek naar vakgenoten die zich thuis voelen bij ons. Ben jij dit? Ontdek het hier binnen een minuut.

Match jij met ons DNA?

Synobsys staat voor kwaliteit, Rotterdamse nuchterheid, betrokkenheid, passie en betrouwbaarheid. Dat hebben wij niet zelf bedacht. Dit zeggen onze klanten over onze projecten en de manier waarop wij samenwerken. Als je bij ons werkt, krijg je veel vertrouwen en vrijheid. Wat je precies doet, is niet in beton gegoten. Het is afhankelijk van jouw interesses, kennis en de richting waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Je ontwikkeling geven wij graag de ruimte. Daarvoor bieden wij volop kansen.

“Als developer krijg ik veel ontwikkelruimte: de mogelijkheden, passende projecten en ruimte om te proberen en ervaren.” 

Levi Cederpark, OutSystems developer

Dit kun je bij ons verwachten.

Wij hebben een platte, compacte organisatie met gemotiveerde collega’s. Dat betekent: korte lijnen en veel oog voor elkaar. Onze bedrijfscultuur is informeel en collegiaal. Rotterdams, dus lekker nuchter en zonder ‘gedoe’. We werken hard aan de projecten voor onze klanten én we genieten van het leven. Daar staan we met elkaar ook bij stil. Dat maakt ons werk extra leuk en zinvol.

"Door diversiteit van onze ontwikkelteams, kan iedereen bij ons groeien en direct bijdragen vanuit zijn kwaliteiten.” 

Ineke de Raaf, OutSystems developer

Wij zijn officieel gecertificeerd bij Great Place to Work

Zo werken onze teams

2240525 Synobsys Management   Blog GPTW certificering

Synobsys erkend als Great Place To Work®

Veel kansen voor overstap en omscholen naar software developer

OutSystems experts groeien beter in diverse teams

Vacatures

Doordat we steeds meer projecten realiseren, zoeken we regelmatig nieuwe collega’s. Open sollicitaties zijn ook zeker kansrijk! Hier vind je onze vacatures.

Outsystems Developer

Met groeiplannen. Maak jouw ontwikkelwensen leidend in je werk.

Open sollicitatie

OutSystems professional? Maak jouw ambities leidend in je werk.

Wil je eerst nog iets weten?

Dat kan natuurlijk ook. Als applicatieontwikkelaar voor het digitaliseren van werkprocessen werken wij met OutSystems. Het toonaangevende low-code platform in de wereld. Wij beschikken zelfs over een van de schaarse OutSystems MVP’s (Most Valuable Professional) in de wereld. Dat geeft ons directe toegang tot informatie, kennis en support bij OutSystems. Dat biedt veel mogelijkheden voor de projecten die wij realiseren en voor al onze professionals en hun ontwikkelmogelijkheden.

Wil je nog iets anders weten? Kom gerust eens langs voor een kop koffie of thee. Dan proef je meteen de sfeer. Of stel je vraag nu direct aan Jacqueline Spits (director operations), +31 (0)6 5496 5443 of e-mail jspits@synobsys.nl.

"Wij geven jouw ontwikkeling graag de ruimte. Daarvoor bieden wij veel mogelijkheden"

Jacqueline Spits, Chief Operations Officer

Voor deze klanten kun je werken

Benieuwd hoe Synobsys uw bedrijfsprocessen helpt optimaliseren? 

Aanmelden nieuwsbrief