Je moet wel een topper zijn
voor onze nieuwe vacatures.

Werken bij Synobsys

Bij Synobsys werk je voor onze klanten én kun je werken aan jezelf

De voortdurende begeleiding en ontwikkeling van onze individuele medewerkers garandeert de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij geloven dat alleen met de juiste ontwikkeling van en investering in medewerkers onze klanten precies dát krijgen wat zij verdienen.

Wie zoeken wij?

Net als in een klantrelatie kijken wij naar de specifieke persoon en situatie. Welke mogelijkheden heb je als Synobsys-medewerker en hoe kunnen wij jou helpen jezelf verder te ontwikkelen? We zoeken mensen die qua ambities de lat minstens net zo hoog leggen als wijzelf.

Wij zien graag dat jij je kennis, ervaring en talent omzet in productiviteit. We investeren veel in je. Van jou als medewerker verwacht Synobsys ook veel. Voor je inspanning en toewijding belonen we je behalve financieel ook in praktische zin.

Wat bieden wij?

Een professionele organisatie; een informele en collegiale cultuur met korte lijnen en een hoog kennisniveau. Een dynamische, uitdagende en interessante werkomgeving waar veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Volop kansen en uitdagingen in complexe projecten bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers.

Tijd voor verandering?

Vacatures bij Synobsys

Zit jouw profiel er niet bij, maar denk jij toch bij ons te passen? Dan maken we ook graag kennis met je. Vul het formulier in met daarbij je CV en een korte motivatie waarom je denkt dat Synobsys niet om jouw kwaliteiten heen kan. We nemen gegarandeerd binnen 2 werkdagen contact met je op. Natuurlijk gaan we goed om met jouw gegevens. Klik hier voor meer info.

Jacqueline Spits
Director Operations
010 - 458 55 32
recruitment@synobsys.nl

Solliciteer

Kies een optie
OutSystems specialist

Aanmelden nieuwsbrief

Kennismaken met Synobsys? Bel 010 458 55 32

© Synobsys     Design: Embassy of Brands®

Volg ons