OutSystems professional?
Dit is jouw vacature.

Maak jouw ambities leidend in je werk.

Open sollicitatie vacature OutSystems professional.

Stuur je ons een open sollicitatie? Leuk! En dit is zeker kansrijk. Bij Synobsys zijn we altijd op zoek naar ambitieuze OutSystems professionals die ons team willen versterken. OutSystems developers natuurlijk, maar ook OutSystems consultants, scrum masters, projectmanagers, analisten en ontwerpers sluiten wij graag in onze armen. Naast onze ontwikkeltrajecten, zijn ook onze gesprekken met klanten superbelangrijk. 

Wij zoeken vooral mensen met OutSystems-ervaring die passen bij ons team: informeel, collegiaal en lekker nuchter. Wij zijn Rotterdams. Zonder ‘gedoe’ en met korte lijnen. En met veel vrijheid en aandacht voor jouw ontwikkeling. Want bij ons kun je niet alleen jouw kennis en ervaring inzetten, maar deze ook veel verder uitbouwen. Met projecten bij aansprekende klanten die jij helpt met oplossingen voor hun business.

Wij...

...zijn als IT bedrijf goed in het ontwikkelen van maatwerk businessapplicaties voor klanten in verschillende marktsegmenten: van overheidsbedrijf en middelgrote MKB-organisaties tot multinationals en internationaal opererende handelshuizen. Wij werken met OutSystems als ontwikkelplatform en hebben zelf een eigen OutSystems MVP (Most Valuable Professional) in huis. Dat biedt ook extra kansen voor jouw projecten en ontwikkeling!

Synobsys staat voor kwaliteit, betrokkenheid, passie en gedegen betrouwbaarheid. Dit zijn geen loze kreten: dit zeggen klanten. Voel jij je hier ook thuis bij? Kom dan zeker eens kennismaken

Wat ga je doen?

Wij denken niet in functies, maar in ‘rollen’. Wat je precies gaat doen, is bij ons niet in beton gegoten. Het hangt af van jouw interesses, kennis en de richting waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Die ontwikkeling geven wij graag de ruimte. En daarvoor bieden wij volop kansen.

Onze projecten variëren van het bouwen van mobiele applicaties tot het volledig digitaliseren van bedrijfskritische processen of het vervangen van complete systemen. De ene keer werk je misschien bij de klant, de andere keer bij ons op kantoor in Rotterdam of – als dat beter uitkomt – gewoon thuis.

Dan krijg jij...

Wat je precies krijgt, is natuurlijk afhankelijk van je rol en de kennis en ervaring die je meebrengt. Maar hier kun je sowieso op rekenen: 

  • Een informele, open werksfeer met gemotiveerde collega’s en zelfsturende teams.
  • Veel extra bagage in je rugzak: opleidingen en projecten bij toonaangevende organisaties.
  • Uiteraard een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Een auto en laptop van de zaak.
  • Regie over jouw eigen ontwikkeling met onze TalentManager app.
  • Deelname aan een collectief pensioen, waarvan wij 2/3 van de premie betalen.
  • Flexibele werktijden.

Hebben wij een match?

Ben je nieuwsgierig of heb je vragen? Ik – Jacqueline – vertel je graag meer en nodig je van harte uit om langs te komen voor een kop koffie. Of thee. Dan proef je gelijk de sfeer bij ons. Of stuur mij een berichtje: 06-54965443. Oldskool bellen of mailen kan ook via 010-4585532, jspits@synobsys.nl of linkedin.com/in/jacquelinespits. Ik hoop je snel te ontmoeten.

Jacqueline Spits

Benieuwd hoe Synobsys uw bedrijfsprocessen helpt optimaliseren? 

Aanmelden nieuwsbrief