Planbord - planningsoftware
Generiek toepasbare planningssoftware

Plannen was nog nooit zo makkelijk

De huidige uitdaging in de ‘digitale evolutie’ is digitaal transformeren. Hierin specialiseert Synobsys zich. Geen game-apps, maar taakgerichte, responsive web-apps. Digitale transformatie gaat over de impact van de digitalisering op uw organisatie en (klant)processen.
De digitale evolutie gaat heel veel sneller dan de digitale transformatie van organisaties.

Korte time-to-market platformen zijn voor u van groot belang. Zodat u snel kan reageren op vragen uit uw markt. En daarmee klaar bent voor de toekomst. In combinatie met een IT-markt die veel transparanter is, zorgde dit voor een kloof tussen wat mensen verwachten van het digitale tijdperk, en wat een organisatie echt kan bieden. De vraag van uw klant is hierin bepalend. Dit is de essentie van digitaal transformeren. 

Plannen was nog nooit zo makkelijk

Vrijwel iedere organisatie werkt met een vorm van planning. Voor hoe meer mensen u plant, hoe complexer dit wordt. Veelal heeft u hiervoor visuele hulpmiddelen nodig. Synobsys hanteert hiervoor planningssoftware waarmee wij een generiek digitaal planbord voor u ontwikkelen. Generiek houdt in dat u vrij kunt plannen voor items en/of personen. Van werkzaamheden van uw medewerkers; bezetting op afdelingen, tot beschikbaarheid van machines of items in stellingen. In ons planbord draait alles om ‘Plan Items’ ten opzichte van ‘Uitvoerders’. Na het eenmalig inrichten maakt u uw planning door middel van het slepen van items.

Op uw planbord legt u makkelijk beschikbaarheid van uw medewerkers vast. Validatie van items en automatisch plannen (en herplannen, toewijzen, splitsen, verlengen, aanpassen, enzovoorts) behoren bovendien ook tot de standaardfunctionaliteit.
Uiteraard biedt Synobsys u het digitale planbord vanuit Cloud aan, en deze sluit ook aan op de mobile first strategie. Bovendien is het aansluiten op uw eigen databronnen mogelijk door de uitgebreide integratiemogelijkheden.

Het planbord volledig integreren in uw eigen toepassing?

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

Kennismaken met Synobsys? Bel 010 458 55 32

© Synobsys     Design: Embassy of Brands®

Volg ons