Low-code Proefdag en OutSystems Workshop

Ervaar wat low-code doet voor jouw organisatie!

Softwareapplicaties ontwikkelen met low-code is sterk in opmars en zonder twijfel de toekomst voor bedrijven en organisaties. Wil je als professioneel software ontwikkelaar snel, goede softwareapplicaties leren bouwen met low-code? Volg dan gratis onze OutSystems Workshop voor developers. Wat low-code betekent voor jouw organisatie en welke kansen het biedt om klanten en interne gebruikers beter te bedienen, kunnen organisaties ervaren tijdens de Low-code Proefdag bij jullie op locatie.

Low-code Proefdag voor management en IT’ers

Low-code lijkt ons interessant, maar hoe gaat dit ons bedrijf nou écht helpen? Speciaal voor IT’ers én directeuren of businessmanagers is er de Low-code Proefdag van Synobsys om dit zelf te ervaren. Wij zijn al jaren enthousiast over OutSystems als leidend low-code platform. Dit delen wij graag met anderen. Hiervoor organiseren wij op maat gemaakte proefdagen rondom een uitdaging of strategisch thema dat binnen jouw organisatie belangrijk is. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Je krijgt geen ‘gelikt reclamepraatje’ te horen, maar we gaan samen direct inhoudelijk aan de slag met jullie onderwerp. En we laten je ervaren welke grote voordelen low-code programmeren met OutSystems biedt. Zo krijg je snel een goed beeld. Het maakt niet uit of applicatieontwikkeling nieuw is binnen de organisatie of dat hiermee al ervaring is opgebouwd. Ook in de keuzes bij het vervangen van verouderde systemen kan een proefdag veel nieuwe mogelijkheden geven. Je krijgt veel inzichten en kennis om direct doelgerichte keuzes te maken voor de systemen en applicaties in jouw organisatie. Het is extra krachtig om dit direct vanuit het businessoogpunt én IT te doen.

OutSystems Workshop voor developers

Wil je als developer meer weten over de mogelijkheden van OutSystems als low-code platform? En hier zelf direct mee aan de slag om het te ervaren op je scherm? Dan is onze OutSystems Workshop een ideaal startpunt. Onze eigen developers helpen je snel op weg en geven antwoord op de vragen die voor jou belangrijk zijn. 

De workshop in Rotterdam duurt ongeveer twee tot drie uur. Je kunt deze kosteloos volgen en het verplicht je tot niets. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een zelfgemaakte app op je telefoon en weet je al veel meer.

Het maakt niet uit of je al veel of nog weinig ervaring hebt. Ook niet of jouw organisatie zelf aan de slag wil met OutSystems, dit samen met ons wil doen of bepaalde onderdelen wil uitbesteden. Synobsys faciliteert al deze mogelijkheden.

Meld je aan voor de workshop

Klaar om je ontwikkelingstraject naar nieuwe hoogtes te brengen? Meld je aan voor onze workshop en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van OutSystems als low-code platform. De workshopdata worden in overleg gepland.

Meld je hier aan! 

Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en meer informatie.

Wil je ook meteen een collega uitnodigen?
Maak hier je keuze:
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen over de Low-code Proefdag of onze Workshop voor developers? 

Stel je vraag aan Pim van Westen.

Klanten waar we trots op zijn

Benieuwd hoe Synobsys uw digitale transformatie vaart geeft?

Aanmelden nieuwsbrief