Softwareontwikkeling in drie smaken

Bij softwareontwikkeling biedt low-code programmeren organisaties en hun developers grote voordelen. Het gaat bijvoorbeeld veel sneller, terwijl de kwaliteit van de code ook hoger wordt. Met low-code krijgen ontwikkelaars hulp van slimme tools waardoor zijzelf minder code hoeven te ‘kloppen’. Bij Synobsys hebben organisaties bij ontwikkeltrajecten de keuze uit drie smaken: softwareapplicaties zelf ontwikkelen, het laten doen of het samen met ons doen.

Welke smaak past bij u?

5 redenen om het vervangen van een legacy systeem niet uit te stellen

Doe het zelf

Ontwikkel zelf met OutSystems. Door het steeds grotere belang van software worden bedrijven zelf steeds vaker softwareproducent. Het volledig zelf doen met low-code is interessant voor organisaties met een (grotere) eigen IT-afdeling.

Deze organisaties willen de ontwikkeling en het onderhoud graag in eigen huis houden en hiervoor niet ‘afhankelijk’ zijn van derden. Bij grote drukte huren ze soms wel (tijdelijk) extra ondersteuning in. Ook onze eigen OutSystems MVP kijkt indien gewenst mee. Verder hebben wij bij deze klanten vooral een adviserende rol en regelen wij de licenties. De daadwerkelijke bouw en het onderhoud regelen deze organisaties vooral zelf. Natuurlijk kunnen ze altijd kiezen om toch samen te werken met onze specialisten.

Doe het samen

Bouw softwareapplicaties samen met onze OutSystems specialisten. Hiervoor kiezen vooral bedrijven die wel een eigen IT-afdeling en ontwikkelteam hebben en aanvullende specialisten zoeken of graag op weg worden geholpen. 

Wij nemen hun eigen ontwikkelaars tijdens een project mee, zodat zijzelf de kennis en ervaring in huis hebben voor de 1e lijnsupport (soms ook de 2e). Voor 3e lijnsupport wordt vaak een Service Level Agreement afgesloten met Synobsys. Wij hebben alle OutSystems experts in huis. Van business- en informatieanalisten tot softwarearchitecten, onze OutSystems MVP en natuurlijk de juiste developers. Samen realiseren we de gewenste resultaten.

Laat het doen

Heeft u geen eigen softwareontwikkelaars? Of geen tijd om een project uit te voeren? Besteed dan uw OutSystems project volledig uit aan onze OutSystems teams. 

Dit is vooral interessant voor organisaties die geen of weinig resources beschikbaar hebben om eigen mensen op te leiden en zelf voor het onderhoud te zorgen. Het project wordt dan volledig aan ons uitbesteed. Ook het beheer van gerealiseerde applicaties is na de ontwikkeling bij ons in goede handen.

Ervaar het met een Proefdag of Workshop

Nieuwsgierig wat low-code kan doen in uw organisatie? Laat het uw managers en developers zelf ervaren tijdens een Proefdag in uw organisatie rond een belangrijk onderwerp. Ook kunnen developers snel aan de slag met OutSystems in een Workshop van Synobsys. Aan beide mogelijkheden zijn geen kosten verbonden.

Standaard legacy systeem wordt al snel hybride software.

Waarom low-code?

Low-code applicatieontwikkeling speelt een cruciale rol bij de versnelde digitale transformatie die nu plaatsvindt. Want het tekort aan softwareontwikkelaars loopt op. Low-code werkt intuïtief en maakt ontwikkelaars twee tot vijf keer productiever! Dat zijn grote voordelen door de kortere ‘time to market’ en de lagere investeringskosten. Daarnaast geeft het developers meer ruimte voor hun creativiteit, die zeer waardevol is in ontwikkeltrajecten.

Low-code platforms bieden bovendien veel standaard functionaliteiten en features, bijvoorbeeld voor security, data-protectie, autorisatie, zoekfuncties en integratie met andere systemen. Die mogelijkheden zijn praktisch direct beschikbaar voor gebruik. Ook toonaangevende onderzoekinstituten zijn daarom enthousiast over low-code platforms en noemen OutSystems als leidend platform. Gartner prijst de snelheid, agility en korte development-cycli van low-code programmeren. Forrester roemt ook het minimaal handmatig programmeren en de minimale investeringen in training en development.

Blogs

Belangrijke kennis en praktische tips over low-code applicatieontwikkeling in verschillende varianten vindt u in onze blogs. Er worden regelmatig nieuwe artikelen toegevoegd.

Synobsys Management BV Campagne 'Low code in 3 smaken' blog 4 post3 zondertemplate

Software ontwikkelteam laten excelleren? Let op deze aandachtspunten!

Software moderniseren veel eenvoudiger met low-code

blog 2 - besparen en efficienter werken

Bedrijfsgroei én besparen op ICT kan prima samen gaan

Zelf software ontwikkelen rukt op door low-code

Zelf software ontwikkelen in opmars door low-code

Low-code softwareontwikkeling laat digitale transformatie versnellen

Standaard legacy systeem wordt al snel hybride software.

Legacy systeem vervangen met standaard, maatwerk of hybride software?

Klanten waar we trots op zijn

Benieuwd hoe Synobsys uw digitale transformatie vaart geeft?

Aanmelden nieuwsbrief