Je moet wel een topper zijn

Werken bij Synobsys

Bij Synobsys werk je voor onze klanten én kun je werken aan jezelf

De voortdurende begeleiding en ontwikkeling van onze individuele medewerkers garandeert de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij geloven dat alleen met de juiste ontwikkeling van en investering in medewerkers onze klanten precies dát krijgen wat zij verdienen.

Wie zoeken wij?

Net als in een klantrelatie kijken wij naar de specifieke persoon en situatie. Welke mogelijkheden heb je als Synobsys-medewerker en hoe kunnen wij jou helpen jezelf verder te ontwikkelen? We zoeken mensen die qua ambities de lat minstens net zo hoog leggen als wijzelf.

Wij zien graag dat jij je kennis, ervaring en talent omzet in productiviteit. We investeren veel in je. Van jou als medewerker verwacht Synobsys ook veel. Voor je inspanning en toewijding belonen we je behalve financieel ook in praktische zin.

Wat bieden wij?

Een professionele organisatie; een informele en collegiale cultuur met korte lijnen en een hoog kennisniveau. Een dynamische, uitdagende en interessante werkomgeving waar veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Volop kansen en uitdagingen in complexe projecten bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers.

Tijd voor verandering?

Vacatures bij Synobsys

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures. Denk jij bij ons te passen? Dan maken we graag kennis met je. Vul het formulier in met daarbij je CV en een korte motivatie waarom je denkt dat jij bij Synobsys past. We nemen gegarandeerd contact met je op.

Jacqueline Spits
Director Operations
010 - 458 55 32
recruitment@synobsys.nl

Solliciteer

Kies een optie
Java ontwikkelaar
OutSystems specialist
HTML5 ontwikkelaar
Versturen

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

© Synobsys     Design: SchutDesigns

Volg ons