Uw werkprocessen digitaliseren:
het zijn de mensen die het doen.

Legacy systemen vervangen opent nieuwe wegen

Belangrijke aandachtspunten, tips en achtergronden vind je in onze nieuwe blogs of je hoort ze in de podcast! 

Wat doet Synobsys?

Al ruim 25 jaar businessapplicatie ontwikkeling

Synobsys ontwikkelt maatwerkapplicaties voor het digitaliseren van werkprocessen. De keuze om slimme low-code tools in te zetten bij businessapplicatie ontwikkeling maakte Synobsys al zo’n 25 jaar geleden. Zo kunnen wij op visuele wijze (mobile first) businessapplicaties definiëren. Daarna genereert het platform automatisch de sourcecode. Dit zorgt voor minder handmatig programmeren, tijdwinst en een korte ‘time to market’.

Zo hoeft u niet tot in detail technische specificaties te definiëren. Daardoor kunnen wij samen meer aandacht besteden aan de waardevolle functionaliteit voor uw business en klanten. OutSystems is voor Synobsys hét middel voor businessapplicatie ontwikkeling. Een tool die zijn sporen verdiend heeft en door de gerenommeerde onderzoeksbureaus Gartner en Forrester niet voor niets hooggewaardeerd wordt.

Digitale transformatie

Organisaties hebben vooral bestaansrecht als zij moderne technologie goed benutten. Wij denken graag met u mee over de kansen.

Korte time-to-market

De veranderende wereld vraagt om projecten met korte doorlooptijden. Met onze kennis en expertise ontwikkelen wij applicaties met een korte time-to-market.

Mobile first

Applicaties worden tegenwoordig vaak als eerste ingezet op mobiele apparaten. Onze experts adviseren waar uw mobile first applicatie aan moet voldoen.

Maatwerk businessapplicatie ontwikkeling

Applicaties die Synobsys ontwikkelt, helpen vraagstukken in organisaties oplossen. Onze experts adviseren over uw maatwerk businessapplicatie ontwikkeling.

Legacy systemen ontsluiten

Verouderde legacy systemen kunnen nog steeds waardevol zijn voor uw organisatie. Met een hybride model kunnen wij ze anders ontsluiten.

Bimodal met ERP

De Bimodel-methode van Gartner brengt IT-innovatie en stabiliteit in balans, onder andere voor backend ERP-systemen. Synobsys helpt met uw bimodal software ontwikkeling.

Trots op onze samenwerkingen

Monuta

Monuta maakt gebruik van de producten van Synobsys. Middels het ‘doe het samen’ concept ontwikkelde Synobsys met behulp van de software ontwikkeltools het volledige verzekeringssysteem. Het systeem, dat het primaire proces van Monuta verzekeringen ondersteunt, was van essentieel belang voor de sterke groei die de organisatie doormaakte.

ABN AMRO

Al vanaf de oprichting maakt ABN AMRO Clearing gebruik van de producten en diensten van Synobsys. De kern van het Clearingsysteem werd ontwikkeld en groeide mee met de explosieve groei van het aantal beurstransacties door de jaren heen.

Accell Nederland

Accell koos ervoor de producten en diensten van Synobsys in te zetten om het volledige ERP-systeem als maatwerk te laten ontwikkelen. Accell ICT is daarmee dé provider van de businesssystemen voor een groot deel van de groep organisaties.

Benieuwd hoe onze OutSystems specialisten uw organisatie kunnen helpen?

Aanmelden nieuwsbrief